Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

DDY Nunes aduna gasca de prieteni in “We Are One”

Recent revenit din Macao, DDY Nunes lanseaza un nou single!

“We Are One” este titlul colaborarii ce ii reuneste pe DDY, Nick Kamarera, Da Brix si Alinka.

Despre piesa DDY declara: “Negativul era deja facut de ceva vreme cu Nick Kamarera , dupa intoarcerea mea din Macao ne-am intilnit cu toti in studio (NK Studio) Alinka, DaBrix si am terminat linia melodica iar cu versurile ce tin pe partea de rap ne-a ajutat Veo. Ne-am gandit cu toti sa facem o piesa cu un mesaj puternic , optimist fara drama si tristete .

Proiectul asta fresh si clubbing inseamna un nou pas in cariera mea muzicala . Colaborarea mea cu Da Brix a inceput in Macao si o sa continue cu multe piese noi si multe surprize.”

Perioada in care s-a aflat in Macao, s-a dovedit o experienta de neuitat pentru DDY care a petrecut 3 luni ca si resident in unul dintre cele mai populare cluburi, D2. S-a intors inspirat de ce a trait acolo si pregatit de noi provocari.

Vocea Alinkai, puternica si senzuala transmite perfect emotia din mesajul piesei. Insasi artista descrie piesa si experienta de a colabora cu DDY ca o coincidenta frumoasa si pozitiva.

“Mesajul e unul puternic,impreuna putem face orice! Exact asta mi-a transmis negativul piesei cand l-am ascultat prima oara! Noua ne plac piesele vesele,care te inspira si exact asta transmite piesa!

E pentru prima oara cand colaborez cu Ddy! Mi-a cerut sa trag un ghid pe piesa si uite asa s-a ajuns la colaboarea asta, nimic programat, pur si simplu s-a intamplat din mers! Sincer,eram intrebata de multe ori de ce nu facem ceva impreuna!” spune Alinka.

Povestea “We Are One””W e una care cu siguranta va inspira incredere si putere in fortele proprii dar si in prieteni!

Music & Lyrics: DDY Nunes, Da Brix, Nick Kamarera, Alinca Crisan, Veo. Published by Roton Music Publishing. (C) & (P) 2016 ROTON MUSIC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *