free download 78 travel guides written by experts

Daniel Fusaru, partenerul de imagine al companiei Scorpion, campion si in Elvetia

* Daniel Fusaru incheie un anul competitional 2008 cu un nou rezultat laudabil: locul 1 la kata echipe si locul 3 la individual la concursul din Elvetia

Anul competitional 2008 a fost unul foarte incarcat pentru maestrul emerit al sportului romanesc, domnul Daniel Fusaru, care a participat la competitiile interne dar si la turnee din Belgia, Anglia, Franta, Luxemburg, Ucraina si Elvetia, castigand de fiecare data un loc pe podium.

In saptamana ce a trecut, Elvetia a gazduit ultimul mare turneu al anului 2008, ‘International Cup  Shotokan – Fudokan’, la Basel, competitie de karate interstiluri. Au participat urmatoarele tari din Europa: Elvetia, Anglia, Franta, Italia, Suedia, Belgia, Olanda, Ungaria, Spania, Portugalia, Grecia, Bulgaria si Romania.

Sportivul Daniel Fusaru a cucerit iarasi medalia de aur la kata pe echipe si bronzul la individual (la egalitate cu Bogdan Lipianu, campionul mondial de anul acesta) –  deci aceiasi performanta ca si la turneul din Ucraina, de acum 2 saptamani.

‘Tin sa multumesc in primul rand prietenului meu Marius Pahoni care ma ajuta cu grupa de copii si-mi tine locul de fiecare data cand sunt plecat, fara el nu as fi reusit sa-mi formez o grupa asa cum mi-am dorit – am o grupa de copii minunati la care tin foarte mult si le multumesc si lor dar si parintilor, care-i sustin, ca-mi dau credit si promit sa nu-i dezamagesc. Daca ar fi sa-i cer lui Mos Craciun un dar, acesta ar fi sa fiu sanatos eu si familia mea si sa reusesc sa fac un club mare (un club mare inseamna pentru mine un numar mare de practicanti care mai tarziu vor aduce si rezultate sportive de exceptie.). Vom avea examinarea de grad, o serbare si o petrecere de sfarsit de an pe 19.12.2008, incepand cu ora 19.00 la sala de sport a Colegiului National <Cuza>. Parintii si cei apropiati noua sunt invitati!’ a afirmat sportivul focsanean.

Bucuresti, 15.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *