free download 78 travel guides written by experts

Philips este lider pe piata sistemelor de monitorizare a pacientilor

Rezultatele reflecta performanta realizata in 9 din ultimii 10 ani in servicii de monitorizare a pacientilor.

Royal Philips Electronics a fost desemnat din nou, prin divizia Healthcare, lider in sisteme de monitorizare a pacientilor, conform sondajului anual IMV ServiceTrak. Rezultatele cercetarii IMV 2008 situeaza compania Philips pe primul loc de asemenea in ceea ce priveste relatia client-producator si in probabilitatea de a cumpara de la acelasi producator.

„Ne straduim sa imbunatatim permanent calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri”, a declarat Tom Kirkland, Senior Vice President al departamentului Customer Services, North America, pentru Philips Healthcare. „Clasarea pe primul loc in serviciile de monitorizare a pacientilor este un tribut adus profesionistilor din echipa Philips si devotamentului lor fata de calitatea ingrijirii oferite pacientilor”.

In cadrul unui sondaj independent realizat de IMV Limited, utilizatorilor li s-a cerut sa acorde calificative producatorilor de sisteme de monitorizare a pacientilor, conform unei liste extinse de factori care corespund ciclului de viata al produsului. Philips a ocupat pozitia fruntasa in 11 categorii aferente serviciilor de monitorizare a pacientilor, inclusiv locul 1 in ceea ce priveste relatia client-producator si in probabilitatea de a cumpara de la acelasi producator.

Pentru serviciile oferite, Philips s-a situat pe primul loc nu doar in performanta generala a serviciilor, ci de asemenea in toate cele trei aspecte care tin de furnizarea serviciilor: garantie, contract mentenanta post garantie si piese de schimb. In plus, performanta echipamentelor s-a situat pe locul 1 in ceea ce priveste  intrunirea asteptarilor clientilor, fiabilitatea componentelor hardware si a celor de software.

Sondajul IMV include evaluari in categorii precum performanta sistemelor, relatia cu producatorul, cu inginerii de service, performanta serviciilor, suportul telefonic, capacitatea de diagnosticare prin sistem dial-in (monitorizare de la distanta), instalarea echipamentelor si instruirea utilizatorilor.

Peste 210,000 de sisteme de monitorizare a pacientilor Philips IntelliVue, echipament lider de piata, dotate cu instrumente care faciliteaza diagnosticarea si luarea rapida a deciziilor in situatii complexe, sunt utilizate in centre medicale din intreaga lume. In octombrie 2007 Philips a introdus pe piata un nou echipament de monitorizare pentru pacienti si un modul pentru efectuarea de masuratori multiple care va servi cadrelor medicale si asistentilor in interventiile rapide, fie in timpul transportului intre diferitele sectii ale spitalului, fie in tratarea urgentelor in teren. Noile sisteme Philips IntelliVue X2 si IntelliVue MP2 sunt cele mai noi produse din gama Healthcare care atesta devotamentul companiei fata de ingrijirea pacientilor.

Bucuresti, 15.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *