free download 78 travel guides written by experts

Daniel Fusaru, partenerul de imagine al companiei Scorpion, campion mondial

pentru a 7-a oara consecutiv

·    Performanta sportiva unica: maestrul emerit sl sportului romanesc – domnul Daniel Fusaru – a reusit sa se claseze pentru a 7-a oara consecutiv pe cel mai inalt loc al podiumului impreuna cu echipa de seniori a Romaniei;
·    La editia din acest an a Campionatul Mondial de Karate SKDUN au participat aproximativ 800 de sportivi din 32 de tari. Daniel Fusaru, cel mai titrat karateka vrincean al momentului, a reusit sa castige aurul la Kata pentru a 7-a oara consecutiv, impreuna cu lotul de seniori al Romaniei. Din lot au mai facut parte Bogdan Lipianu si Radu Todiras, toti membrii acestuia fiind sportivi legitimati la clubul Dinamo Bucuresti. De mentionat ca lotul national de karate al Romaniei, in aceeasi formula, a castigat primul loc si la Campionatului Mondial de Karate JSKA ce a avut loc la sfarsitul lunii august, pe  arena Velodrome din Manchester, Anglia.

Campionatul Mondial de Karate SKDUN, ajuns in acest an la editia a 16-a, s-a desfasurat la Voujeaucour – Franta, pe data de 10 octombrie. La aceasta competitie au participat 800 de sportivi din 32 de tari.

La  Kata individual, sensei Daniel Fusaru s-a clasat pe pozitia a II-a, desi in finala a fost egal colegului Bogdan Lipianu, care a cucerit aurul. Locul trei a fost insusit de nimeni altul decat Radu Todiras, podiumul de la Kata individual revenind astfel in totalitate tot tarii noastre.

Tot locul II la kata a fost ocupat si de echipa de mixt a Romaniei, aceasta fiind formata din Daniel Fusaru, Andrei Bidina si Georgiana Ţîncă.

De la clubul Satori Focsani au participat 2 copii la categoria de varsta 11-13 ani si au obtinut urmatoarele rezultate: Madalin Enache – locul II la Kata individual si Andreea Arginteanu – locul III la Kumite individual.

Maestrul Daniel Fusaru urmeaza  sa participe in periopada 24-26 octombrie la Campionatul European de karate Wadokai, ce se va tine la Luxemburg. Ii uram succes pe aceasta cale si-l asteptam acasa cu cat mai multe medalii de aur!
Sensei Daniel Fusaru doreste marirea grupei de copii care se antreneaza la clubul Satori Focsani, copii carora sa le transmita din dragostea si pasiunea sa pentru artele martiale. Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0723/205.696 sau la mailul: dfusaru@yahoo.com

Sursa: Daniel Fusaru / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
 piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 14.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *