free download 78 travel guides written by experts

White Image face email marketing pentru Quelle

White Image Loyalty Solutions marcheaza debutul colaborarii cu una dintre cele mai prestigioase marci din segmentul de vanzari directe, Quelle. Agentia specializata in solutii de email marketing va gestiona comunicarea prin email, dintre clienti si Quelle, asigurandu-se ca acestia sunt la curent cu noile oferte si produse ce se regasesc in catalogul magazinului virtual.
Quelle furnizeaza in Romania unul dintre cele mai vechi sisteme de comenzi direct din catalog, in prezent inregistrand un numar de utilizatori online in crestere. White Image se va ocupa de mentinerea relatiei cu acestia prin intermediul emailului.

“Din 2005 de cand am lansat Quelle si pe piata din Romania, am observat si evaluat publicul online. Am remarcat, astfel, ca sunt din ce in ce mai multi oameni care prefera sa comande online produse, pentru a economisi timp. Clientii pot adauga, cu un simplu click, produsul din catalogul nostru in cosul de cumparaturi, restul il facem noi. In plus, spatiul virtual ne-a aratat ca este foarte importanta comunicarea directa, iar White Image ne-a convins ca are capacitatea tehnica si know-how-ul de a gestiona relatia cu toti clientii nostri”, precizeaza Ioana Lung, director marketing Quelle Romania. 

Newsletterul Quelle include sectiuni precum Oferte promotionale, Moda pentru Ea si El, Noutati, Universul copiilor, Tehnica si multimedia, care, accesate printr-un click, vor redirectiona utilizatorul catre paginile catalogului aferente fiecarei categorii. Cei interesati sa primeasca pe email noutati in ce priveste moda de sezon, au la dispozitie, pe site-ul quelle.ro, sectiunea de  abonare la newsletter.

Bucuresti, 14.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *