free download 78 travel guides written by experts

Dani Otil, de la hard enduro direct la auditiile X Factor

Astăzi, caravana X Factor poposeşte la Sibiu!

După patru zile de competiţie hard enduro şi aproape 900 de kilometri off-road cu motocicleta, Dani Oţil a început şi astăzi ziua în forţă într-o competiţie cu miză uriaşă: X Factor! Carismaticul prezentator va rămâne şi lunea aceasta în Sibiu pentru le da întâlnire la Hotel Apollo Hermannstadt tuturor candidaţilor la marele titlu X Factor.

În speranţa de a-şi împlini marele vis alături de X Factor, sibienii s-au trezit astăzi dis-de-dimineaţă şi au venit la întâlnirea cu echipa supershowului încă de la ora 8. Pe tot parcursul zilei, alături de ei va fi şi simpaticul prezentator Dani Oţil, încurajându-i sau sfătuindu-i cum să-şi învingă emoţiile. Deşi abia ieri a încheiat o competiţie foarte solicitantă de hard enduro, participând pentru primul an la categoria experţi, Dani Oţil a ales să fie el cel care le va fi astăzi aproape sibienilor în drumul spre celebritate.

După Craiova, Sibiul este cea de-a doua oprire în ţară a caravanei X Factor, iar toţi cei care vor să demonstreze că au voce, prezenţă scenică, puterea de a transmite emoţie, de a face show pe scenă şi curajul de a se face remarcaţi sunt aşteptaţi în continuare la audiţiile X Factor de la Sibiu la Hotel Apollo Hermannstadt. Audiţiile X Factor vor continua în Timişoara pe 21 iunie, Cluj, pe 24 iunie, Iaşi, pe 27 iunie şi Bucureşti, pe 1 iulie.

Programul complet al audiţiilor poate fi aflat de pe www.xfactor.a1.ro sau de pe pagina oficiala de Facebook a show-ului: //www.facebook.com/xfactor.romania.

Bucuresti, 18.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *