free download 78 travel guides written by experts

Dana Nicula se alatura echipei editoriale Sapte Seri

„Clubbing”, o nouă rubrică permanentă semnată de gazda emisiunii radio “Nights @ One”, difuzată de One Fm

Dana Nicula, gazda emisiunilor Nights @ One şi Kristal Sound, ambele difuzate de postul de radio One Fm, se alătură echipei de editorialişti ai publicaţiei Şapte Seri. Astfel, Dana Nicula va scrie alături de Marius Moga, Mircea Cărtărescu, Mihai Morar, Alin Ludu Dumbravă şi Sasha, în cel mai important ghid de divertisment şi petrecere a timpului liber.
Noua rubrică se va intitula “Clubbing” şi va conţine review-uri ale celor mai importante evenimente de gen, trenduri şi noutăţi în materie de muzică de club. Totodată, Dana Nicula va pune accent pe accesorii, ţinută şi atmosfera din cluburile bucureştene. Rubrica va putea fi citită şi pe platforma online www.sapteseri.ro.

“Segmentul de clubbing s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, ajungând să ocupe un loc foarte important în opţiunile bucureştenilor de petrecere a timpului liber. Pentru a acoperi toate segmentele vieţii sociale din Capitală am simţit nevoia de diversitate editorială. Ca un veritabil ghid de divertisment care îşi respectă cititorii, am dorit să venim în întâmpinarea acestora cu toate informaţiile de care au nevoie”, a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Şapte Seri.

Dana Nicula are o experienţă de 5 ani în radio şi o voce unică, remarcabilă încă de la primul contact cu microfonul. Anul acesta emisiunea a cărei gazdă este, “Nights @ One”, difuzată de luni până miercuri, între orele 19.00 şi 22.00 şi joi între orele 20.00 – 22.00,  a câştigat locul întâi la premiile Nights.ro, singurele premii de clubbing din România, la categoria “Cea mai bună emisiune radio de clubbing”.

Bucuresti, 03.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *