free download 78 travel guides written by experts

Dan Negru a incheiat in forta cel de-al cincilea sezon „Plasa de stele”

Vedetele s-au rãzbunat pe Negru la final de sezon!

Dan Negru a încheiat asearã în forţã cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Plasa de stele”, De-a lungul timpului, o mulţime de vedete i-au căzut în plasă campionului divertismentului, trecând prin situaţii care mai de care mai provocatoare, însã în ultima ediţie s-au rãzbunat fãrã menajamente, distrugându-i complet platoul lui Negru. Aproape 900.000 de români cu vârsta cuprinsã între 15 şi 54 de ani au urmãrit asearã, în minutul de aur, la 22:02, ultima ediţie a emisiunii „Plasa de stele”.

Şoc, furie, bucurie, frică, surprindere, acestea au fost doar o parte din emoţiile de care numeroase vedete din show biz-ul românesc au avut parte cãzând în capcanele întinse cu dibãcie de campionul divertismentului, Dan Negru. Sentimentul de rãzbunare a încolţit desigur în inimile lor, însã doar unii dintre ei au avut ocazia sã savureze gustul dulce al victoriei. Maria Cârneci, CRBL, Connect-R şi Cãtãlin Moroşanu au distrus fãrã menajamente platoul Plasa de stele, sub privirile îngrozite ale echipei. „Asta chiar nu era prevãzut! 5 sezoane, 3 ani de zile, Plasa de stele a fãcut cele mai mari audienţe din divertismentul Antenei 1. Asta chiar nu era ceva pregãtit!” doar atât a mai apucat sã spunã campionul divertismentului, Dan Negru.

Riscul eşecului într-o emisiune de agest gen este unul foarte mare. Cu o întreagã echipã de profesionişti în spatele show-ului şi având consilieri aduşi din Italia şi Franţa, ţãri în care acest gen de emisiune funcţioneazã ireproşabil, Dan Negru şi-a cucerit de fiecare datã telespectatorii cu dibãcia capcanelor sale. Astfel, asearã, în minutul de aur, la 22:02, aproape 900.000 de telespectatori de români cu vârsta cuprinsã între 15 şi 54 de ani au urmãrit momente incredibile din farsa întinsã lui Cãtãlin Moroşanu.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe targetul national 15-54
Perioada 12 iunie 2012

Bucuresti, 13.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *