free download 78 travel guides written by experts

Dan Bittman: “Pluton de executie a fost aici! A lesinat. Salvarea!”

Uite ce reacţie incredibilă au avut trei concurenţi X Factor la aflarea verdictului!

Tensiunea atinge cote maxime astăzi la X Factor! Din 196 de concurenţi 172 îşi iau rămas bun de la titlul de X Factor şi fabulosul premiu în valoare de 200.000 euro. Emoţiile sunt mai mari ca oricând, nervii întinşi la maximum, iar concurenţii trebuie să dea tot ce e mai bun. Scena este a lor încă o dată, mai au o singură şansă să-i convingă pe cei trei juraţi. Miza este enormă, iar după interpretare îi aşteaptă poate ultima jurizare. La aflarea verdictului, emoţiile i-au pus efectiv la pământ pe doi dintre concurenţi. Uite ce reacţie incredibilă au avut!

“Parcă am tras. Pluton de execuţie a fost aici. A leşinat. Salvarea!” a spus Dan Bittman.

După aflarea verdictului, doi dintre concurenţi au avut o reacţie la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Aproape în sincron au căzut brusc la pământ. Cu mare dificultate s-a ridicat una dintre concurente în picioare, după ce a izbucnit în lacrimi întinsă pe scenă.

Ce s-a întâmplat şi care a fost verdictul juriului, vedeţi de la 20.30, la X Factor. În această seară, telespectatorii vor afla cine sunt cei 24 de semifinalişti ai supershowului! Mai exigenţi şi mai necruţători ca niciodată, Delia, Bittman şi Cheloo vor stabili cine merită să rămână în competiţie şi cine trebuie să plece acasă.

Bucuresti, 29.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *