free download 78 travel guides written by experts

Dalinda il conduce pe Alex Mica si in Portugalia

Megahitul “Dalinda” l-a adus în prim plan weekendul trecut pe tânărul artist al casei de producţie 1Artist Music, Alex Mica în oraşul Lobão din Portugalia susţinând un show de excepţie.

Hollywood Club, a fost pentru o seară gazda primului eveniment susţinut de Alex, în Peninsula Iberică. Pe parcusul întregului recital, publicul din Lobão a cântat alături de artistul 1ArtistMusic, fiecare din hiturile consacrate, creeând o atmosferă unică.

Datorită succesului înregistrat de “Dalinda”, cel mai important post de televiziune din Portugalia (RTP) i-a avut ca invitaţi pe Alex Mica şi Mr. Sax în emisiunea “Portugal No Coracao”, spre bucuria celor care nu au putut lua parte la evenimentul din popularul club Hollywood.  În cadrul emisiunii, Alex a discutat cu gazdele emisiunii, printre altele, despre muzică şi asemanarea dintre stilurile muzicale portugheze si cele din ţara noastră.

Prin experienţa traită în Portugalia, talentatul artist roman a rămas profund impresionat de public şi de oamenii de acolo.

Alex Mica în reţelele sociale:
//www.facebook.com/AlexMica

//twitter.com/alexmicatw

//www.youtube.com/user/AlexMicaOfficialTV

//www.alexmica.com     

Bucuresti, 21.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *