bucharest tech week 2021

Daiana Voicu, Willbrook International, laureata a Premiului de Excelenta Mr. RON 2010

În cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Mr. RON 2011, distincțiile decernate de publicația economică Săptămâna Financiară, Daiana Voicu – Managing Partner Willbrook International – a câștigat Premiul de Excelență Mr. RON 2010. Daiana Voicu a fost premiată pentru modul în care a condus afacerile companiei, proiectele imobiliare dezvoltate și calitatea acestora într-o perioadă în care mulți dezvoltatori imobiliari se confruntă cu returnarea creditelor bancare.

“Prin proiectele pe care le dezvoltăm în România și in regiune dorim să stabilim un standard de excelență. Sunt foarte mândră de această recunoaștere venită din partea presei de business, și mai ales, că fac parte din grupul de laureați al acestui an, pe care eu îi stimez și le apreciez activitatea pe care o desfășoară cu aceeași pasiune pe care o manifest și eu. Sunt convinsă că toate premiile atribuite companiei noastre reprezintă expresia eforturilor noastre spre o singură țintă, performanța” declară Daiana Voicu, Managing Partner Willbrook International.

În fiecare an, aceste premii răsplătesc personalități din domeniul economic cu cele mai semnificative realizări, fie în beneficiul organizațiilor în care activează, fie spre binele public.

Printre laureații premiilor Mr. RON 2010 se numără următoarele personalități: Mugur Isărescu – Guvernator BNR, Mariana Gheorghe – CEO Petrom, Adrian Vasilescu – Consilier al guvernatorului BNR, Dominic Bruynseels – Președinte executiv BCR, Guy Poupet – Președinte BRD Group Societe Generale, Radu Grațian Ghețea – Președinte CEC Bank, Ionuț Costea – Președinte EXIM Bank, Valentin Ionescu – Director General al Bursei de Valori București, Maria Grapini – Președinte PASMATEX.

În cei 6 ani de activitate, Săptămâna Financiară domină segmentul publicațiilor de business din România. A publicat 297 de ediții, în care se regăsesc numeroase articole, analize, comentarii, reportaje și știri. Paginile acestei publicații a găzduit de-a lungul timpului multe semnături ale unor însemnate personalități din elita economică, socială și politică a României.

Willbrook International este o corporație internațională, înființată în Marea Britanie, care oferă o gamă completă de servicii imobiliare profesionale care se adresează atât indivizilor cât și companiilor. Încă de la înființare, compania s-a concentrat pe oportunităţile de afaceri din Europa Centrală şi de Est. Începând cu 1998, Willbrook International a dezvoltat imobile rezidenţiale de lux, clădiri de birouri, comerciale şi industria­le în România, Cehia, Letonia, Georgia, Bulgaria şi Turcia.

Misiunea companiei este de a dezvolta şi susţine concepte unice pe pieţele locale, combinând expertiza internaţională cu inovaţia şi designul local. Urmărim o dez­voltare durabilă şi protejarea mediului şi dorim să creăm valoare şi beneficii atât pentru companie, cât şi pentru clienţii noştri.

Compania a crescut în ultima vreme prin intermediul celor patru divizii:

Willbrook Real Estate – dezvoltă un portofoliu semnificativ şi variat de proi­ecte imobiliare în întreaga Europă.

Willbrook Property Management – coordonează toate serviciile oferite clienţilor de real estate pentru proprietăţile companiei şi ale altor investitori, fie că edificiul are destinaţie rezidenţială, de bi­rouri, comercială sau uz mixt.

Willbrook Hospitality – oferă o gamă largă de servicii cu valoare adăugată pentru clienţii din clădirile cu destinaţie rezidenţială şi de afaceri: spa, cluburi de fitness, restaurante şi catering, organizare de evenimente.

Willbrook Medical Center – adaugă serviciilor existente servicii medicale de top, raspunzând astfel nevoilor pacienţilor prin intermediul cen­trelor medicale locale şi a parteneriatelor cu instituţii medicale recunoscute pe plan internaţional.

Bucuresti, 11.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *