Kinodiseea

Dai carte, dai parte – donatie de carti pentru scolari

În perioada 14-20 aprilie, poți merge la cafeneaua culturală Smart Change (Strada Erou Calin Ion nr. 19, sector 2.) pentru a dona cărticele pentru copilași, între orele 16.00 – 21.00.

Prin "Cartea noastră cea de toate zilele", Smart Change își propune să vină în ajutorul elevilor cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani, de la Școala Gimnazială Nr.30 "Grigore Ghica Voievod".

Până pe data de 20 aprilie ne dorim să strângem câteva sute de cărți pentru a le oferi școlii ca donație cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Acțiunea de donație de cărți este coordonată de Asociația ESCU, susținută de Primăria Sectorului 2, în parteneriat cu centrul cultural-educativ Smart Change.

Despre Smart Change

Smart Change este un centru cultural-educativ non-convenţional, situat în inima Bucureştiului, un loc în care te retragi de gălăgia cotidianului şi îţi pui mintea la încercare prin jocuri şi ateliere creative, dar şi un spaţiu în care iei atitudine şi expui puncte de vedere în dezbateri şi conferinţe.

Îmbrăcat în culorile şi atmosfera unei ceainării de poveste, încât oricine îi trece pragul se simte ca acasă, Smart Change îşi aşteaptă prietenii să formeze o comunitate inspirată care prin ambiţie şi dăruire să-şi îndeplinească visurile.Căutăm oameni frumoşi, dornici de schimbare şi de exprimarea propriei esenţe şi frumuseţi.

Bucuresti, 07.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *