free download 78 travel guides written by experts

Cushman & Wakefield a intermediat inchirierea a 1700 mp in centrul de distributie Monsena A1

Consultantul imobiliar global – Cushman & Wakefield anunţă inchirierea a 1.700 mp in ”Centrul de distributie Monsena A1” de catre compania austriaca Schachermayer, companie ce distribuie feronerie pentru tamplarie, mobilier si sticla, produse pentru amenajari interioare.
Centrul de distributie Monsena este situat pe A1 la km 23, zona Bolintin Deal, si are in componenta spatii de birouri aproximativ 1.300 mp si spatii de depozitare 7.300 mp

Gabriel Sfetcu, Director Departament Industrial, Cushman & Wakefield declara:
”Compania austriaca a ales pentru relocarea sa acest proiect datorita in primul rand bunei pozitionari si a unei vizibilitati foarte bune. Chiriasul va desfasura activitatea sa de distributie pentru sectorul fabricatiei de tamplarie, mobilier si cel al amenajarilor interioare.

Cushman & Wakefield in aceasta tranzactie a reprezentat proprietarul iar termenii contractuali s-au negociat in aproximativ o luna.”

Referitor la aceasta inchiriere reprezentantul companiei ”Schachermayer”, Dl George Pirvu Director General, declara:
”Apreciem profesionalismul specialistilor de la Cushman & Wakefield, care au identificat cu acuratete nevoile firmei Schachermayer Romania si ne-au pus la dispozitie varianta optima pentru relocare.

Spatiul inchiriat in “Centrul de distributie Monsena” asigura firmei noastre premise excelente pentru derularea strategiei de dezvoltare a firmei in urmatorii ani.”

Dl. Ioan Balasa, Director General al companiei Monsena care detine ”Centrul de Distributie Monsena”, declara: "Suntem foarte multumiti de capacitatea companiei Cushman & Wakefield de selectie a potentialilor chiriasi si de modul de promovare a proiectului nostru."

Bucuresti, 15.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *