free download 78 travel guides written by experts

Curs de Masaj Indian Ayurvedic

Cursul de masaj indian Ayurvedic- “Masajul este expresia unui act de dragoste, ca atare ofera  bunastare, liniste si echilibru”

Curs Masaj Indian Ayurvedic
Perioada: 24/26 mai 2009 Bucuresti
Pret : 300 euro ; pentru abonatii revistei Les Nouvelles Esthetiques& Spa Romania si membrii Estetikard : 270 euro Inclus :Dvd  cu tehnica de masaj + manual

Curs Masaj  Lifting facial – tehnica ayurvedica
Perioada : 27 mai 2009 Bucuresti
Pret: 180 eur; pentru abonatii revistei Les Nouvelles Esthetiques& Spa Romania si membrii Estetikard: 160 euro
Inclus: Dvd  cu tehnica de masaj + manual

Cursul de masaj indian ayurvedic sustinut de formatoarea  italianca Constanza Soru (Formator la Societatea Italiana de Cosmetica Eubiotica din Italia), cuprinde o serie de ” manipulari” cu ajutorul aplicarii anumitor uleiuri medicinale ayurvedice in functie de constitutia fizica a fiecarui pacient   (dosha).

Masajul Indian are la baza principiile Medicinei Ayurvedice, al carui scop principal este reechilibrarea energetica, care duce la imbunatatirea starii de sanatate a pacientului si previne aparitia diferitelor maladii.

Masajul  Indian actioneaza la nivelul coloanei vertebrale,a sistemului muscular si a vaselor sanguine, dar si a sistemului nervos, osos si articulatiilor. Aceasta tehnica stimuleaza producerea anticorpilor si intareste cele sapte tesuturi vitale ( Septa dahtu). Anticorpii au menirea de a intari sistemul imunitar, iar uleiurile actioneaza la nivelul sistemului nervos.

Ca tratament de infrumusetare, acest masaj confera o piele mai frumoasa, neteda si luminoasa, favorizand o nutritie in profunzime, la toate nivelurile straturilor cutanate.

“Mâna mea este plină de fericire
Mâna mea poate conţine şi mai multă fericire
Mâna mea conţine o putere de vindecare ce poate fi  realizată printr-o  atingere uşoară”

Cursul de masaj indian Ayurvedic este organizat de revista Les Nouvelles Esthétiques& Spa Romania si agentia Estetik Media International.Este o initiativa pentru o viata mai frumoasa a doamnei Carmen Okabe publisher Les Nouvelles Esthetiques& Spa Romania si CEO Rainbow Media Communications.
Pentru inscrieri, detalii la tel.: 021 317 72 72 sau la adresa de email: office@LNE.ro.

Bucuresti, 07.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *