free download 78 travel guides written by experts

“Despre Oras”-Expozitie de fotografie in bar Deja Fu…

Dorin Sava, Dragos Grama, Catalina Varzaru, Simona Dimitriu, Dragos Solot si Carmen Vasile sunt sase studenti la Facultatea de Arhitectura si urbanism Ion Mincu, pasionati intr-ale fotografiei care au placerea de a va invita la expozitia lor.

\"Despre Oras\"
Expozitia prezinta de data asta viziunea lor asupra orasului. Inceraca sa puncteze prin intermediul unei serii de fotografii acele detalii si imagini care \"pentru noi insemna un oras frumos sau sa criticam aspectele cu care nu ne mandrim cand vine vorba de urban\"…trebuie mentionat ca fotografiile nu se refera exclusiv la bucuresti si ca majoritatea cadrelor ar putea reprezenta un exemplu pentru acesta.

Dorin Sava: "Am ,,auzit" multi castigatori de concursuri foto sustinand ca tot ce au facut ,a fost sa surpinda momente… si ca totul a pornit de la un aparat , care le-a ,,cazut in mana" din… tot felul de imprejurari, dintr-o serie de factori extrinseci… in acest ritm am considerat la inceput ca ma integrez, insa realitatea mi-a demonstrate altceva… imaginile reprezinta pentru mine un mod de a comunica, de a transmite mai mult decat o simpla stare,… ci un sentiment, o propozitie, un cuvant… e un mod de a fi".

Expozitia va putea fi vizionata incepand cu data de 8 mai in barul Deja Fu…, Bdul Ferdinad 53-55 din Bucuresti.

Bucuresti, 07.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *