Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cupa Presei la Slabit

Intre 29 mai si 29 iunie, Bucataria pentru toti jurnalistii, revista Grupului de Presa Catavencu, va invita sa “Slabiti! Kilele va sint numarate!”

Timp de o luna reprezentantii canalelor media romanesti vor asuda facand exercitii, vor saliva reprimandu-si poftele si mai ales vor da multe acatiste sa slabeasca. La final cei care vor reusi sa renunte la cele mai multe kilograme vor fi premiati de sponsorii din acest an Orangina si Interamerican.

Premiile pe masura kilelor pierdute: 1000 de euro locul intai, 500 locul doi si 300 locul trei.
Prezenta si stilul artistic de participare la competitie vor primi si ele premii bine coapte de la gazda competitiei din acest an World Class Fitness Romania, Calea Victoriei 63-81. Gazdele noastre v-au pregatit in acest an un card de membru VIP pentru un an intreg si inca doua carduri de membru VIP pentru 3 luni.
Dar ce conteaza premiile fata de numele si renumele redactiei. Colegii vostri, alesi sa va reprezinte in competitie, se vor stradui din greu sa aduca titlul de cea mai fina si subtire redactie la voi acasa.
Va invitam luni incepand cu ora 12:00, la World Class Fitness Romania, Calea Victoriei 63-81 la deschiderea oficiala a Cupei Presei la Slabit. Veniti sa va sustineti colegii la primul cantar oficial al competitiei. Greutatea stabilita luni va fi cea cu care concurentii vor intra in concurs. Speram ca vorbele voastre de incurajare vor face cantarul oficial sa atarne mai usor! De fapt vom vedea rezultatele sustinerii de colectiv pe 29 iunie la cantarul oficial final.

PS: Masa, bauturile, antrenul si chiar cantecele de dieta vor fi asigurate de colegii nostri de la Bucataria pentru toti.

Bucuresti, 26.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *