bucharest tech week 2021

PRINT SHOW 2006

TARGUL DE TIPAR AL TRANSILVANIEI

In perioada 26-29 septembrie a.c., in cadrul Complexului Expozitional Expo -Transilvania,  din Cluj – Napoca, se va desfasura cea de-a V- a editie a Targului de tipar si ambalaje PRINT SHOW.   

La PRINT SHOW TRANSILVANIA 2006 si-au anuntat  participarea pana la aceasta data un numar de peste 50 de companii, atat din Romania cat si din strainatate (Turcia, Germania). Organizatorii Romexpo, Euroexpo si Asociatia Tipografilor din Transilvania anunta un procent de ocupare a spatiului expozitional de peste 80%, in continuare fiind asteptate sa se inscrie, pana la termenul limita – 31 iulie 2006, firme din urmatoarele domenii:

Pre Press
·    Echipamente tipografice
·    Legatorie, finisare
·    Hartie si ambalaje
·    Etichete
·    Consumabile
·    Papetarie, birotica
·    Tipografii, edituri
·    Servicii

Vizitatorii specialisti sunt asteptati de  marti pana joi (26 – 29.09.2006), intre orele 10.00 – 18.00 si vineri (29.09.2005), intre 10.00 – 16.00, accesul fiind permis pe baza biletului de intrare, a invitatiilor distribuite de expozanti si organizatori.
Pentru mai multe informatii si detalii suplimentare cu privire la conditiile de inscriere, participare, evenimente conexe, promovare, va invitam sa ne contactati la tel./fax:021-202.57.54/55, prin e-mail la adresa monicabogdan@euroexpo.ro sau sa ne vizitati la www.printshow.org.ro.

GIFTS’ SHOW in premiera la targul de productie publicitara ADVERTISING SHOW!
 
ADVERTISING SHOW 2006 va gazdui in premiera pentru industria de productie publicitara din Romania un eveniment special, adresat exclusiv firmelor importatoare sau producatoare de obiecte promotionale expozante in cadrul acestui targ. “GIFTS’ SHOW” este concursul care va desemna cele mai reusite 10 obiecte promotionale ce pot fi gasite pe piata autohtona. Aceasta competitie reprezinta singurul eveniment de acest gen organizat in Romania la care sunt asteptate sa participe numeroase firme din domeniu cu cele mai de succes produse din portofoliu. Incepand cu data de 15 iunie 2006, pe site-ul www.advertisingshow.ro, va fi inaugurata o sectiune speciala care va cuprinde informatii despre conditiile de participare si modalitatea de inscriere la acest concurs. Juriul  va fi alcatuit atat din reprezentanti ai unor agentii de publicitate de renume, cat si din directori de marketing din cadrul unor companii care activeaza in diverse domenii de activitate. Cele 10 obiecte castigatoare vor fi promovate pe durata targului, intr-un spatiu special amenajat,  pe site-ul ADVERTISING SHOW pana la urmatoarea editie, cat si in articolele post-festum publicate de revistele si site-urile de specialitate.

Bucuresti, 26.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *