metalshow

Cum sa vinzi marilor companii

BRANDBUILDERS – prima editura din Romania specializata in carte de marketing si advertising – doreste sa va semnaleze ultima sa aparitie editoriala:

Cum sa vinzi marilor companii

AUTOR: JILL KONRATH

Cartea Cum sa vinzi marilor companii  dezvaluie cateva dintre secretele unice ale vanzatorilor de elita. Folosind informatiile din aceasta lucrare, specialistii in marketing si vanzari sau oamenii de business pot trece de la clientii mici la marile conturi corporatiste.

Dar cum patrunzi in aceste mari companii? Ai da orice pentru un contract pe termen lung cu o corporatie, care sa genereze venituri profitabile si constante. In plus, daca ai lucra cu firme prestigioase ar fi o dovada pozitiva pentru alti potentiali cumparatori ca oferta ta de vanzari este de prima mana. Stii ca girul acestora ti-ar simplifica celelalte actiuni de vanzari. Citind aceasta lucrare, vei descoperi cum sa:
·    Stabilesti ca target conturile unde ai cea mai mare probabilitate de succes;
·    Gasesti numele potentialilor clienti care pot folosi oferta ta;

·    Creezi propuneri de valoare impresionante care sa le atraga atentia;
·    Dezvolti o campanie eficienta si complexa de obtinere a contului;
·    Depasesti obstacolele si obiectiile care iti distrug actiunile de vanzari;
·    Te pozitionezi ca o resursa inestimabila, nu ca un promotor al produsului;
·    Ai intalniri initiale de impact, care pun bazele unei relatii solide;
·    Te diferentiezi de alti vanzatori.

DESPRE AUTOR

JILL KONRATH este expert in strategii complexe de vanzari. Ea ii ajuta pe oamenii de vanzari sa  isi mareasca rata de obtinere a contractelor si sa castige mai multe contracte pe piata extrem de competitiva de tip business-to-business.
Ea ofera consultanta unora dintre cele mai mari companii din lume, iar in ultimii ani s-a bazat pe mijloacele tehnologice pentru ca expertiza sa sa devina disponibila micilor companii, firmelor de servicii profesioniste si specialistilor independenti.

Bucuresti, 4.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *