free download 78 travel guides written by experts

Cum sa identifici si sa-ti perfectionezi stilul de management

Ichak Kalderon Adizes
Editura Polirom

"Aceasta carte (…) ar trebui sa va ajute sa va identificati propriul stil, sa invatati cum sa va completati si sa va imbunatatiti modul in care administrati compania in general si pe termen lung. De asemenea, va ajuta sa atribuiti sarcinile angajatilor in mod corect, in functie de stilul fiecaruia" spune chiar autorul lucrarii, Ichak Kalderon Adizes.

Iata asadar o lucrare care merge mai departe decat altele pe acelasi subiect. Sa nu uitam ca se cauta destul de des manageri (in diverse domenii) si de asemenea ca multi sunt avansati in aceste functii. Dar e oricine potrivit pentru a fi manager? Probabil ca nu. Ceea ce e insa obligatoriu (sau cel putin dezirabil) e ca oricine doreste sa devina manager – sau este numit in aceasta functie – sa stie care sunt stilurile de management si sa se cunoasca pe sine pentru a vedea ce trebuie sa corecteze. La fel un manager trebuie sa stie cum sa delege sarcinile pe masura fiecarui angajat astfel incat echipa sa lucreze bine si, mai ales, proiectele sa fie realizate.

Cartea de fata se dovedeste a fi una utila atat celor care vor sa devina manageri cat si a celor care conduc deja. E o lucrare practica, mai ales daca tinem cont ca autorul este unul dintre cei mai apreciati si recunoscuti specialisti in domeniu.

Cuprins: Ce este managementul? • Perspectiva functionalista • Rolurile managementului • Trainingul in management • Mitul managerului perfect • Solutia practica: o echipa complementara • Lucrul in echipa • Gestionarea schimbarii

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *