Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cum sa gestionezi o situatie de criza?

Pe 19 septembrie, Evensys si agentia de relatii publice Nicola Porter Novelli organizeaza la  JW Marriott Bucharest Grand Hotel prima editie a seminarului “Managementul Crizei”. Training-ul specializat de o zi este adresat specialistilor in relatii publice, fie acestia reprezentati ai agentiilor de PR, directori de comunicare sau corporate affairs ai companiilor romanesti si multinationale. Seminarul “Managementul Crizei” se va desfasura in doua editii – 19 septembrie si 7 noiembrie – respectand acelasi program, structura si locatie. Pentru fiecare seminar, numarul maxim de participanti este de 30 de persoane.

Seminarul ofera cadrul unor prezentari legate de cauzele declansarii crizelor de comunicare si modalitatea de gestionare a acestor crize. Participantii vor asista la prezentari aplicate, vor dobandi instrumente de lucru concrete pe care le pot utiliza in activitatea lor curenta, informatii, studii si analize aflate in proprietatea exclusiva a agentiei de PR Nicola Porter Novelli.

Totodata, participantii la seminar vor parcurge simularea unei situatii de criza. Vor fi pusi in situatia de a gestiona o criza in prezenta jurnalistilor care vor actiona la fel de acid si necrutator ca si in viata profesionala de zi cu zi.

In cadrul seminarului sunt invitati sa vorbeasca Mihaela Nicola, CEO, the group, Sorina Mihai, Managing Partner la Nicola Porter Novelli si Razvan Ionescu, Redactor Sef, Evenimentul Zilei. Seminarul este sprijinit de Comunicatedepresa.ro si AdPlayers.ro.

“Seminarul de crisis management reprezinta o intalnire utila a specialistilor in relatii publice, o analiza atenta si aplicata a cauzelor si modalitatilor de gestionare a unei crize. Desi reprezinta subiectul cel mai delicat al meseriei de PR-ist si proba de foc a competentelor, criza de comunicare este privita cu aceleasi temeri precum o maladie cronica. Stim ca exista, stim ca poate fi fatala, vedem in jurul nostru victime, suntem teroretic pregatiti sa ne confruntam cu ea, dar in fapt speram launtric sa nu ne afecteze pe noi insine niciodata si, atata vreme cat suntem ‘sanatosi’ nu ne pregatim niciodata pentru a face fata unui ‘virus’. Si totusi, doar un organism sanatos si bine antrenat depaseste crizele si minimalizeaza consecintele,“ a spus Mihaela Nicola, CEO, the group.

“Dupa succesul inregistrat cu seminarul “Fata in fata cu presa”, propunem acum specialistilor in comunicare si PR probabil cel mai fierbinte subiect al momentului – managementul crizei. Aceasta a doua colaborare cu agentia Nicola Porter Novelli vine in sprijinul seriei de seminarii lansate in aceasta vara, care va continua cu noi formate dedicate unor discipline in dezvoltare accelerata in marketingul actual”, a spus Dana Dumitrescu, managing partner, Evensys.

Mai multe informatii despre seminarul “Managementul Crizei” si temele abordate pot fi gasite la adresa www.prforum.ro/crisismanagement.

Bucuresti, 29.08.2007 {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *