free download 78 travel guides written by experts

Cum putem susține afacerile locale, folosind Instagram

Restaurantele din România au acum la dispoziție noi stickere pe Instagram, prin care utilizatorii îi pot sprijini

Afacerile mici joacă un rol extrem de important în fiecare comunitate, iar în această perioadă multe dintre ele se confruntă cu dificultăți mari din cauza efectelor pandemiei de COVID‑19.

Pentru a susține micile afaceri locale și a-i ajuta pe utilizatori să descopere cu ușurință alternativele la care pot apela pentru a comanda mâncare online, Instagram permite de astăzi restaurantelor din România să folosească o serie de stickere prin care cei care îi urmăresc îi pot sprijini.

Restaurantele pot folosi stickerele disponibile, care semnalizează faptul că oferă opțiunea de livrare a mâncării, atât în conținutul pe care îl distribuie pe Stories, dar și în postările de pe profilurile lor.

Instagram anunta noi stickere pentru restaurantele locale

Atunci când utilizatorii văd un astfel de sticker, este suficient să apese pe acesta pentru a face comanda prin intermediul site-ului partenerului. În plus, prin distribuirea stickerelor postate de restaurante, utilizatorii le pot ajuta să ducă vestea mai departe și să facă față mai ușor noilor provocări.

În această perioadă dificilă, business-urile, în special cele de dimensiuni mici, folosesc Instagram pentru a păstra legătura cu consumatorii lor și a împărtăși cu aceștia idei legate de cum îi pot sprijini.

Instagram anunta noi stickere pentru restaurantele locale 2

De la lecții de gătit transmise live pe Instagram, la distribuirea story-urilor care ilustrează eforturile diferitelor comunități pentru a ajuta, exemplele care arată cum business-urile pot folosi resursele platformei pentru a aduce oamenii împreună sunt nenumărate.

Pentru cele mai multe business-uri mici, în acest moment fiecare vânzare contează. Din acest motiv, Facebook va continua să depună toate eforturile pentru a crea noi opțiuni care să-i ajute pe utilizatori să susțină business-urile pe care le iubesc într-un mod cât mai simplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *