Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania, Mos Craciun a adus zambetul

pe chipul copiilor de la Spitalul de Urgenta pentru Copii „Marie Sklodowska Curie” din Bucuresti

Peste 600 de copii de la Spitalul de Urgenta „Marie Sklodowska Curie” din Bucuresti l-au intampinat pe Mos Craciun, incarcat cu daruri pentru fiecare, la serbarea „Impreuna de Craciun”, organizata cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania si al Fundatiei Hospice „Casa Sperantei”, pe data de 20 decembrie 2007. „Este o mare bucurie pentru noi ca am avut ocazia sa oferim acestor copii magia sarbatorilor de iarna si emotia Craciunului. Fundatia Vodafone Romania a daruit celor 600 de copii din Spitalul „Marie Curie” cadouri constand in  jucarii si fructe. Aceasta actiune este o continuare a numeroaselor proiecte sociale pe care le sustinem in mod constant, in beneficiul copiilor. In 2007, Fundatia Vodafone Romania a alocat peste 1 milion de dolari pentru sustinerea proiectelor de asistenta medicala pentru copii, educatie, prevenirea abandonului scolar si familial”, a spus Elena Serban, Director Fundatia Vodafone Romania.

„Participand la acest eveniment, Mos Craciun si ajutoarele sale si-au  propus sa aduca zambetul pe chipul copiilor aflati in suferinta si sa imbrace spitalul in haine de sarbatoare. Am dorit sa fim alaturi de copii si parintii lor in aceste clipe cand este foarte greu sa fi departe de casa si de familie. Copiii s-au bucurat sa-l vada pe Mos care i-a vizitat si le-a oferit daruri chiar si la spital”, a spus Alina Lazar, Coordonator Proiect Fundatia Hospice „Casa Sperantei”.

In atmosfera de sarbatoare, copiii l-au intampinat pe Mos Craciun, care a impartit daruri tuturor. Serbarea „Impreuna de Craciun” a inceput cu un spectacol de colinde, sustinut de copii de la Gradinita Maria Ward, Grupul Vocal de tineri de la Parohia Catolica Sfanta Tereza, Grupul Vocal de tineri de la Parohia Catolica Adormirea Maicii Domnului si de Grupul Sobis de la Clubul Copiilor din sectorul 4 al Capitalei.

La organizarea spectacolului au colaborat, alaturi de Fundatia Vodafone Romania si Fundatia Hospice „Casa Sperantei”, si organizaţiile non-guvernamentale Fundatia de Sprijin Comunitar si Centrul educational „Sfanta Faustina” al Fundatiei „Help Us Dry The Tears”, care ofera servicii in cadrul spitalului „Marie Sklodowska Curie”. Fundatia Vodafone Romania a oferit in plus 200 de pachete cu cadouri pentru copii care provin din familii defavorizate.

Bucuresti, 24.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *