free download 78 travel guides written by experts

Cu Dove, te bucuri de ingrijire delicata pentru intreaga zi!

Dove crede că orice femeie are dreptul la frumuseţe şi fericire. O femeie este mai frumoasă atunci când are grijă de pielea ei. Şi pentru că în sezonul rece pielea ta are nevoie de îngrijire specială, noul săpun Dove Sensitive acţionează delicat asupra pielii, redându-i frumuseţea naturală, iar deodorantul Dove Original îţi va asigura prospeţimea şi energia necesară de care ai nevoie pe durata întregii zile.

Protecție îndelungată cu noul Dove Deo Original

Deodorantele Dove Original îți asigură prospețimea și tonusul de care ai nevoie pe parcursul întregii zile. Datorită noii formule îmbunătățite cu Vitaminele F și E, Dove Original previne transpirația și protejează cu delicatețe pielea de la subraț. Dove Original conține un parfum subtil și o pătrime cremă hidratantă pentru o îngrijire desăvârșită și o senzație îndelungată de prospețime.

Include în ritualul rău de îngrijire zilnic protecția noului Dove Original.

Dove Original – pentru o piele mai netedă și catifelată.

Prețuri recomandate: Dove aerosol – 13.20; Dove stick – 14.23

Noul săpun Dove Sensitive – atent cu pielea ta

În sezonul rece, temperaturile scăzute și trecerile bruște de la cald la rece usucă pielea sensibilă și o devitalizează. De aceea îngrijirea pielii necesită o atenţie deosebită. Săpunul-cremă Dove cu o pătrime cremă hidratantă acţionează delicat asupra pielii, redându-i frumuseţea naturală.

Noul săpun-cremă Dove Sensitive este cel mai delicat dintre săpunurile Dove. Formula sa fără parfum, coloranţi şi conservanţi este recomandată pentru rutina de îngrijire a bebeluşilor şi a copiilor, a persoanelor afectate de dermatită atopică sau acnee.

Acordă-ți zilnic îngrijirea delicată de care ai nevoie cu noul Dove Sensitive!

Preț recomandat: Dove Sensitive – 4,53 ron.

Bucuresti, 18.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *