free download 78 travel guides written by experts

Cristina Iacob de la MTV vrea cariera in mass-media

Frumoasa Vj-iţă MTV Cristina Iacob visează să devină prezentatoare de ştiri. Deşi formarea academică a Cristinei este cu totul alta, odată cu intrarea în MTV, dragostea pentru televiziune a fost clară şi decisivă. Cristina este sigură că aceasta este cariera care i se potriveşte şi în viitor doreşte să devină prezentatoare de ştiri.  

Încă de pe vremea când Cristina era în clasa a şasea, perioadă în care MTV din ţările apropiate putea fi urmărit şi în România, vedeta şi-a dorit să ajungă la un post muzical de televiziune. În primul an de facultate, studenta la Drept a decis să urmeze cursuri de prezentator în cadrul şcolii TV Talent a MTV România, în scurt timp făcându-se remarcată prin talentul şi aptitudinile de prezentator.

Cristina este prezentator al emisiunii MTV Stylissimo, o emisiune de modă, stil şi atitudine produsă de MTV România. „Mi-am dorit foarte mult să vorbesc despre stil, tendinţele modei, despre ce este underground şi kitch în România şi în statele vestice iar MTV mi-a oferit această oportunitate, ceea ce mă determină să pun cu adevărat pasiune în munca mea”, spune Cristina.

Vedeta MTV este foarte încântată de postul pe care îl ocupă la MTV, acesta fiindu-i de mare ajutor şi în viaţa personală. Cristina are 23 ani, este în zodia berbec şi în acest moment este single.

„Îmi place foarte mult ceea ce fac aici, se potriveşte cu personalitatea mea, cu stilul meu de viaţă, însă mă gândesc foarte serios ca peste câţiva ani să devin prezentatoare de ştiri”, mai spune Cristina.

Emisiunea prezentată de Cristina, MTV Stylissimo, se difuzează în fiecare joi, începând cu ora 20:00.

Despre MTV
MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.
Lansat pe 15 iunie 2002, MTV Romania face parte din portofoliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.
MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.
Pentru mai multe informaţii despre MTV, accesaţi www.mtv.ro.

Bucuresti, 30.03.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *