free download 78 travel guides written by experts

Lansare de vinuri Australiene in Plaza Romania

Vineri, 31 martie a.c., Depozitul de Vinuri, membru al RTC Holding, lanseaza oficial in Romania doua game de vinuri australiene.

Evenimentul are loc in magazinul Vices&More din Plaza Romania, la ora 17.00.

Vinurile provin din doua podgorii renumite din “Lumea Noua”: Norfolk Rise, situata pe coasta de Sud a Australiei si Cramele Ninth Island, aflate in nordul Tasmaniei.

Din podgoria Norfolk Rise vor fi prezentate vinurile “Rode to Robe”, apreciate pentru aromele sale opulente si un gustul de fructe proaspete.

Clima rece, dar insorita din Nordul Tasmaniei creeaza conditiile ideale pentru obtinerea unor vinuri proaspete si racoroase. Vinurile Ninth Island au primit o serie de premii din partea publicatiilor dedicate vinului; “Wine Spectator Magazine” sau “The Wine Advocate” fiind doar doua dintre acestea.
Vinurile propuse de DDV sunt din gama Premium si sunt singurele vinuri Tasmaniene de pe piata romaneasca.

Cele doua podgorii apartin companiei Kreglinger Wine Estates, infiintata in Australia, in anul 1893. Compania mai detine alte doua podgorii renumite in Australia: Pipers Brook si Kreglinger Sparkling.
 
Va invitam sa degustam impreuna vinuri de o savoare deosebita, de pe un continent diferit si dintr-o cultură cu totul speciala!

Pentru confirmarea participarii si detalii legate de eveniment: account manager Stefan Alexiu (tel: 0729.209.227)

Bucuresti, 30.03.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *