free download 78 travel guides written by experts

Cristian Tudor Popescu, la Europa FM: „Când eram adolescent, tratam dragostea ca și cum aș fi fost bolnav de hepatită”

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a făcut dezvăluiri de senzație din viața sa privată, într-un interviu neconvențional acordat Andreei Esca, sâmbătă (23.04.2016), în emisiunea „La Radio”, de la Europa FM.

El a vorbit despre copilăria sa, marcată de plecarea tatălui, dar și despre cum era ca adolescent. Nu înainte însă de a-și face o autobiografie șocantă: „Un comunist nenorocit, groparul Pieței Universității, un ateu la fel de nenorocit, un Anticrist, nepotul fostului șef al securității, demolatorul presei scrise din România, dușmanul libertății de expresie, simpatizant al terorismului islamist, vândut evreilor, securist, KGB-ist, detașat al CIA; a avut patru neveste”. Acesta este modul în care s-a descris Cristian Tudor Popescu la rubrica Andreei Esca în care invitații sunt rugați să își facă autobiografia în 20 de secunde. Jurnalistul a explicat ironic că a citat din Sfânta Scriptură a zilelor noastre, adică de pe net.


Cristian Tudor Popescu a povestit despre anii copilăriei, mărturisind că era un copil care intra des în conflicte și că nu a avut o copilărie prea fericită: „Am fost crescut de mama și de bunica. Când nu ai tată, asta te face mai agresiv. Ceilalți copii spuneau că vin cu tata când se întâmpla ceva. Îmi aduc aminte că mama a încercat să oprească o dată o bătaie în care intrasem și i-am zis că dacă mai face o dată așa…. mă sinucid! Cum să vină mama să te apere! Mi-aduc aminte că am avut o copilărie… contondentă”, a spus jurnalistul.

Cât privește adolescența sa, Cristian Tudor Popescu a vorbit despre prima sa dragoste și, totodată, despre prima sa dezamăgire în dragoste, pe vremea când era la liceu. „Eu eram un prost la capitolul ăsta și așa am fost ani în șir. Eu suspinam după ea, îi scriam versuri și ea întărea legăturile cu alte naționalițăti ale României”, și-a amintit Cristian Tudor Popescu. Întrebat de Andreea Esca cum trata problema dragostei când era liceean, jurnalistul a răspuns că era o chestiune care îl enerva: „O tratam ca și cum aș fi fost bolnav de hepatită. Când ești bolnav de hepatită, nu poți să te opui. Mă enerva faptul că îmi plăcea fata aia, că depind de ea într-un fel. Niciodată n-am agățat nicio fată în viața mea. Dacă nu venea nimeni la mine, puteam să rămân fecior până în ziua de azi!”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Întrebat ce fel de fete îi plăceau, jurnalistul a mărturisit că îl atrăgeau fetele dure: „Întotdeauna mi-au plăcut ciboargele, adică fetele cu care aș fi putut să merg să batem pe cineva! Pe mine mă ucideau pisicile, pisi astea. Îmi plăceau fetele dure, hotărâte. Nu duceam niciodată flori. Am vândut florile de la prima mea căsătorie. Mi-a părut rău de ele că adusese lumea flori și m-am dus în piață și le-am valorificat”, a mărturisit cunoscutul jurnalist.

Interviul integral acordat Andreei Esca:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *