Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Criminal in serie sau erou vigilent?

Dexter revine in sezonul 3 la Universal Channel!

Dexter a revenit şi este mai criminal ca oricând!
Serialul Original Showtime nominalizat la Emmy (Cea Mai Bună Dramă, Cel Mai Bun Actor Într-un Rol Pricipal) se întoarce cu un nou sezon la Universal Channel, din 7 decembrie, în fiecare luni de la 23.00.

Ce se întâmplă într-un oraş unde criminalii în serie au propriul lor urmăritor?
În timpul zilei, Dexter (Michael C. Hall) este expert judiciar pentru Departamentul de Poliţie Miami Metron, iar noaptea criminal în serie motivat, omorându-i pe autorii crimelor crunte. Un membru respectat al forţei poliţiei, un gentleman perfect şi un bărbat cu o afinitate pentru copii, este greu să nu-l placi pe Dexter.

Va reuşi Dexter să-şi ascundă adevărata identitate şi în sezonul 3?
După ce şi-a înfruntat unii dintre cei mai cumpliţi demoni personali, Dexter este gata să lase trecutul în urma lui. Acum are o viaţă de familie, un serviciu pe timp de zi – când prinde ucigaşi – şi o dorinţă de nestăvilit să le facă de petrecanie celor care scapă, deci ştie exact ce are de facut. Iar când un caz celebru îl aduce faţă în faţă cu puternicul Procuror-Adjunct Miguel Prado (apariţie specială – Jimmy Smits), e posibil ca presiunea să fie prea mare şi nici măcar iubitul nostru Dexter să nu îi poată veni de hac.

Bucuresti, 24.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *