Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

O romanca in finala Concursului „Noi talente” de la Bratislava


Mezzosoprana Antonela Barnat, propunerea Radio Romania Muzical pentru Concursul „Noi talente” de la Bratislava, a ajuns in semifinala competitiei.

„Noi talente” este cea mai importanta competitie destinata tinerilor interpreti, girata de Uniunea Europeana de Radio. Fiecare radiodifuziune publica afiliata Uniunii Europene de Radio are dreptul de a propune anual inregistrarile a doi interpreti cu varste intre 18 si 30 ani, pentru a fi audiate de comisia care va stabili semifinalistii competitiei.

In 2008, Radio Romania Muzical a organizat o selectie nationala pentru desemnarea reprezentantului Romaniei la prestigioasa competitie de la Bratislava. Mezzosoprana Antonela Barnat, castigatoare a selectiei nationale, a realizat in toamna anului 2008 o serie de inregistrari speciale in compania Orchestrei de Camera Radio, inregistrari ce au convins juriul international sa o admita in randul celor 8 semifinalisti ai competitiei din acest an.

Vineri, 27 noiembrie, ora 21.00, Radio Romania Muzical transmite in direct a doua parte a semifinalei concursului, in care va evolua si mezzosoprana Antonela Barnat. In cazul in care Antonela se va califica in finala, Radio Romania Muzical va transmite in direct si episodul final al concursului, luni, 30 noiembrie, de la ora 21.00.

Mezzosoprana Antonela Barnat, in varsta de 28 de ani, este absolventa a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti (2004), la clasa Georgetei Stoleriu. Incepand cu stagiunea 2005 – 2006, ea apare regulat pe scena Operei Nationale Bucuresti, atat in spectacolele clasice, cat si in cele ale Studioului Experimental de Opera. La Radio Romania si la Filarmonica „George Enescu” a sustinut si partiturile solistice ale unor lucrari vocal-simfonice, fiind de asemenea invitata operelor si filarmonicilor din tara.

Bucuresti, 24.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *