Kinodiseea

Creştere economică pentru Şapte Seri

Şapte Seri a atins în 2005 o cifră de afaceri de peste 1,600,000 Euro, înregistrând o creştere de 56%  faţă de anul 2004
 
 
ŞAPTE SERI, cel mai puternic ghid săptămânal de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber a înregistrat în anul 2005 o creştere economică de 56%, valoarea vânzărilor atingând cifra de 1,600,000 Euro, comparativ cu anul 2004 când cifra de afaceri a fost de 1,000,000 Euro. Şapte Seri estimează pentru anul 2006 o creştere de 40% a cifrei de afaceri, prefigurată la peste 2,200,000 Euro.
 

Anul 2005 a reprezentat pentru Şapte Seri un succes, atât datorită evenimentelor culturale şi sociale în care s-a implicat, cât şi datorită aniversării a şapte ani de prezenţă pe piaţa românească. De asemenea în toamna anului trecut a avut loc lansarea ediţiei de Piteşti a Şapte Seri, lărgindu-se astfel aria celor care pot beneficia de „ prietenul mereu aproape” –  Şapte Seri.
 
Dintre cele mai importante evenimente în care Şapte Seri a fost implicat amintim ROMANIAN TRIBUTE to HENDRIX, organizat de Şapte Seri în colaborare cu Zaka Music Production, eveniment ce a reunit cei mai apreciaţi chitarişti ai ţării noastre, într-un mega spectacol dedicat celui mai mare chitarist rock pe care l-a cunoscut vreodată lumea – Jimi Hendrix.

„Anul care tocmai s-a încheiat a reprezentat pentru noi o încununare a eforturilor depuse de-a lungul timpului, atât prin meţinerea poziţiei fruntaşe ca cel mai puternic ghid de informaţie culturală şi de petrecere a timpului liber cât şi prin extinderea Şapte Seri în tot mai multe zone ale ţării. În 2006 ne propunem continuarea extinderii reţelei Şapte Seri la nivel naţional precum şi implicărea în diverse proiecte culturale şi sociale de anvergură”, a declarat Adriana Petrescu, Director Strategie Kopa Publicaţii Grup.
 
Şapte Seri este singura publicaţie de gen din România auditată BRAT, cu un tiraj de peste 120,000 de exemplare în nouă oraşe din România, şi 60,000 de exemplare în ediţia de Bucureşti, reprezentând în acest moment principala sursă de informare a iubitorilor de evenimente culturale şi de petrecere a timpului liber.
 
Despre ŞAPTE SERI
ŞAPTE SERI este cel mai puternic ghid săptămânal de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber, distribuit gratuit în 120,000 de exemplare în Baia-Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Satu-Mare, Timişoara şi 60,000 de exemplare în ediţia de Bucureşti.
Cititorul ŞAPTE SERI este activ, călător, cu vârstă cuprinsă între 18 şi 40 de ani, însetat de noutate, artă şi valoare.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *