free download 78 travel guides written by experts

Seminar ARIES

In perioada 26-27 ianuarie 2006, la Sinaia, are loc primul Seminar de Instruire Avansata pe probleme de project management din cadrul proiectului SEE Innovation organizat de ARIES.

SEE-Innovation este un proiect finantat prin intermediul Programului Cadru 6 al Comisiei Europene, demarat la 1 iunie 2005, cu o durata de doi ani. Programul SEE-Innovation se axeaza asupra regiunilor din Sud Estul Europei, stimuland cooperarea dintre Uniunea Europeana, Tarile Balcanice si Tarile Candidate in cadrul sectorului Societatii Tehnologiei Informationale

Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software (ARIES) in colaborare cu ceilalti parteneri in proiect : Planet SA (Grecia), Boku-CSI (Austria), TESEO (Belgia), SEPVE (Grecia), BASSCOM (Bulgaria), YUINFO (Serbia), ISSETI (Albania), ZaMirNet (Croatia), MASIT (Macedonia) si Tubitak (Turcia) organizeaza in perioada 26-27 ianuarie, primul Seminar de Instruire Avansata pe teme de project management.

ARIES se preocupa de sprijinirea IMM-urilor in a aplica pentru proiecte de cercetare in cadrul Programului Cadru 6, din acest motiv fiind partener in mai multe proiecte de tip Actiuni Specifice de Sprijin (SSA), seminarul organizat la Sinaia dand prilejul IMM-urilor participante sa se familiarizeze cu felul in care se scrie o propunere de proiect, vor studia cateva exemple de proiecte de succes si vor putea discuta concret asupra unor studii de caz.

Despre ARIES

ARIES este asociatia firmelor de electronica si software din România si are drept scop promovarea si protejarea mediului de afaceri românesc al industriei precum si promovarea intereselor profesionale si comerciale ale membrilor sai. ARIES este cel mai important factor de influenta în România pentru industria electronica si software.Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul www.aries.ro sau prin e-mail la office@aries.ro.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *