metalshow

Crestere de 127% a profitului pentru Indesit Company

în 2006

Profitul Indesit Company a ajuns în al treilea trimestru din 2006 la 23 milioane euro, iar cifra de afaceri a atins în aceeaşi perioadă, 871 milioane euro

Vittorio Merloni, preşedintele consiliului director Indesit Company, a anunţat în şedinţa desfăşurată la sfârşitul lunii octombrie 2006, desfăşurată la Milano, rezultatele financiare ale companiei. Acestea arată că, pe fondul unei creşteri de aproximativ 5% a vânzărilor, compania a realizat un profit net de 23 de milioane euro.

Cifrele oferite de Vittorio Merloni, indică o evoluţie cu 5% a vânzărilor, în cel de-al treilea trimestru al lui 2006, acestea atingând 871 milioane euro, creştere care a generat profituri cu 127% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a lui 2005.

„Aceste rezultate financiare, vin după o serie de rezultate pozitive raportate trimestrial. Cifrele prezentate, ne fac să privim încrezători, noile provocări de pe piaţa internaţională.”, declară domnul Vittorio Merloni.

La rândul său, domnul Marco Milani, CEO Indesit Company, declară: “În toate regiunile, în care Indesit Company operează, am observat creşteri ale vânzărilor şi ale cotelor de piaţă. În ceea ce priveşte profitabilitatea, putem observa o evoluţie pozitivă, în special în cazul Marii Britanii. Aceste rezultate, ne fac să privim cu încredere, planul pe trei ani lansat în octombrie 2005, plan care este la ora actuală, punctul nostru de referinţă.”

Acest raport trimestrial prezintă rezultatele unei noi structuri manageriale, unui control foarte strict al cheltuielilor, unei productivităţi crescute şi lansării pe piaţă a noi produse Indesit. Aceste noi electrocasnice, s-au dovedit deosebit de apreciate, tocmai pentru că au fost create pentru a satisface diversele nevoi resimţite în ţări diferite.

În România, Indesit Company se află printre primii trei producători de pe piaţă, deţinând totodată, primul loc în rândul producătorilor care nu dispun de unităţi de producţie locală, produsele Indesit fiind în totalitate importate.

Bucuresti, 9.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *