free download 78 travel guides written by experts

Maximize Communications pentru Finansbank

Incepand cu martie 2006 intreprinderile mici si mijlocii pot alege dintr-o intreaga paleta de solutii de finantare, datorita Finansbank si a conceptelor creative realizate de catre Maximize Communications.

Maximize Communications este agentia care a realizat conceptele de lansare a 4 produse special dedicate IMM-urilor: Prompt Finans, Medical Finans, Suport Finans si Transport Finans.

Asadar, daca detii un IMM si ai nevoie de finantare nu mai este cazul sa stai pe ganduri pentru ca ai de unde alege.

Prompt Finans iti ofera o linie de credit atasata unui cont curent, constituindu-se astfel intr-o solutie optima pentru nevoile curente ale afacerii tale. Conceptul creativ a surprins cel mai mare beneficiu adus clientilor – rapiditatea si usurinta cu care se poate obtine acest credit: dintr-o singura miscare, ca printr-o atingere magica a baghetei fermecate.

Suport Finans, pe de alta parte, este sustinatorul cresterii vanzarilor IMM-urilor. Ideea creativa a pus in evidenta produsul ca fiind acel suporter al firmei tale care te ajuta sa nu mai ratezi oportunitatile de afaceri prin finantarea stocurilor, creantelor comerciale, dar si a altor cheltuieli pe termen scurt. Echipa Finansbank a devenit echipa de suporteri ai afacerii tale in vizualul de campanie creat de catre Maximize Communications.

Pe langa aceste produse, Finansbank si Maximize Communications va ofera si solutii specializate, adresate unor categorii specifice de IMM.

Medical Finans este un produs unic pe piata ce se adreseaza in mod explicit clinicilor si cabinetelor medicale, stomatologice si veterinare, oferindu-le solutii solutii rapide de finantare. Astfel, la dispozitia ta stau si o serie de conditii foarte avantajoase, dintre care: finantare 100%, 0% dobanda sau 0% comision de rambursare in avans a creditului.

TransportFinans este un credit destinat achizitiei de vehicule comerciale si autovehicule aducand proprietarilor de IMM-uri doua mari avantaje : pana la 100% finantare si un credit cu 0% dobanda. Aceste avantaje, precum si destinatia creditului sunt evidentiate printr-o combinatie grafica ingenioasa de text, ilustrand conturul unui autovehicul.

Ceea ce este, insa, cu adevarat un beneficiu al obtinerii oricarui tip de produs dintre cele mentionate este posibilitatea dobandirii in conditii avantajoase a unui pachet de credite astfel incat sa iti asiguri o acoperire optima a nevoilor de finantare sau de dezvoltare a afacerilor tale.

Echipa Maximize Communications responsabila pentru realizarea acestor proiecte este alcatuita din Elena Scutaru – Account Director, Ioana Popescu – Account Executive, Otilia Coman  – Deputy Creative Director, Ovidiu Juravle – Art Director si Angela Popescu – Copywriter.

Din partea Finansbank proiectele au fost realizate de catre: Mustafa Cavusoglu – Head Marketing SME Banking, Aysegul Altay –PR Director,  Adela Visan – Product Manager Marketing SME, Iulian Pascu – Product Manager SME Marketing, Laura Mut- Assistant Manager SME Marketing si Mihaela Olaru si Alexandru Mihai – Assistant Product Managers SME Marketing.

Bucuresti, 9.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *