free download 78 travel guides written by experts

Credit dublu la incarcarea conturilor Eurovoice Prepaid

În perioada 15-18 aprilie Euroweb îţi oferă cadou încă o dată valoarea cu care îţi încarci contul prepaid

Euroweb România anunţă lansarea unei noi promoţii pentru servicul de telefonie VoIP Eurovoice prepaid. Astfel, în perioada 15-18 aprilie 2008, la orice încărcare a conturilor Eurovoice prepaid, utilizatorul va primi cadou din partea Euroweb încă o dată valoarea creditului solicitat. Astfel, la orice încărcare de 10, 20 sau 30 de euro, contul Eurovoice prepaid va fi încărcat automat cu 20, 40, respectiv 60 de euro. Oferta se aplică pentru toţi utilizatorii, indiferent de vechimea în reţeaua Eurovoice. Este aşadar un bun prilej pentru a intra în reţeaua Eurovoice profitând de un credit dublu, încă din prima zi de utilizare a serviciului.

Iniţiativa lansării acestei noi oferte promoţionale face parte din strategia de promovare a serviciului de telefonie Eurovoice, stategie lansată la începutul acestui an. În prezent, reţeaua Eurovoice număra zeci de mii de utilizatori unici.
Mai multe detalii referitoare la serviciul Eurovoice, beneficii şi promoţii, sunt disponibile pe site-ul www.eurovoice.ro.

Bucuresti, 14.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *