Shadow

Cred Că Sunt Extraterestru cânta alaturi de Phantogram la București

Trupa New Yorkeză PHANTOGRAM va canta in premiera la Bucuresti pe 30 martie in club Quantic! Cunoscută in Romania pentru hiturile “When I’m small”, “Fall In love” si “You dont get me high anymore”, PHANTOGRAM promit un show de zile mari mai ales ca vin in formula completa, cu band!

Invitatii speciali ai serii sunt Cred Ca Sunt Extraterestru!

Cred Ca Sunt Extraterestru si-au inceput activitatea in primavara lui 2015 in studiourile Baba Novac din Bucuresti si combina sunete clasice cu tonuri noi de tobe, chitari si multa improvizatie. “Nu sunt adeptul unui anumit gen sau trend. Am inceput sa facem muzica si acum dupa doi ani avem si primul nostru album care pentru mine reprezinta maturitatea artistica” declara AFO, fondatorul trupei.
CCSE inseamna: Afo, Cristi Anca (bass/guitar), Para (drums/drum pad), Cosmin Lazăr (sound engineer)

Download CCSE: https://subcarpati.com/credcasuntextraterestru/
CCSE on Facebook: https://www.facebook.com/Cred.Ca.Sunt.Extraterestru/
CCSE on Soundcloud: https://soundcloud.com/culesedincartier
CCSE on Instagram: @credcasuntextraterestru

Josh Carter si Sarah Barthel au format trupa PHANTOGRAM in 2007 iar numele a fost inspirat de o iluzie optica cu acelasi nume in care doua imagini bidimensionale apar a fi tridimensionale. Trupa isi compune piesele intr-o cabana izolata din Upstate New York pe numele sau: Harmony Lodge. Phantogram au lansat trei albume de studio (“Three” si “Voices” ajungand chiar pe pozitia 3 in topurile americane de specialitate) si patru EP-uri si au sustinut turnee alaturi de nume grele precum Alt-J sau Muse in cadrul turneului european Drones World Tour 2016. Trupa a sustinut si cateva recitaluri de exceptie la Late Night with Jimmy Fallon, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. The Late Show with Stephen Colbert sau Jimmy Kimmel Live, recent, in decembrie 2016.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara,la Hard Rock Cafe, Beraria H, precum si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa după cum urmează:
– Earlybird pana primele 200 de bilete: 90 de lei Golden Circle in fata scenei respectiv 75 de lei Acces General
– Presale: 100 de lei Golden Circle, 85 de lei Acces General
– La intrare: 120 de lei Golden Circle, 100 de lei Acces General

Numărul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de bucăți.

QUANTIC: Intrarea Grozavesti din Parcul Grozavesti langa statiile de metrou Politehnica sau Grozavesti (fostul Ecran Club – acces facil cu masina din Bd Iuliu Maniu si Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab)

Harta: www.bit.ly/QuanticRo

Un eveniment Beatfactor powered by BestMusic Live Concerts & unsitedemuzica.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *