free download 78 travel guides written by experts

CRBL vrea un Gangnam Style romanesc

Invitat în studioul Radio 21 la Request 629, CRBL le-a povestit gazdelor, Liviu Hodor şi Cristi Stanciu, despre coregrafia ultimului videoclip pe care l-a lansat, pentru piesa “Petre”. CRBL a explicat de ce crede că noul dans va avea priză la public: “Este pasul de bază al românului, cel pe care îl faci când intri într-un club.Toată lumea, Gangnam Style, da’ ce, de ce să nu scot şi eu o coregrafie simpatică, românească?!” Artistul le-a dat termen lui Cristi Stanciu şi Liviu Hodor să înveţe dansul până la următoarea vizită pe care o va face la Radio 21.

Odată cu lansarea piesei ”Petre”, lui CRBL i-a venit ideea unui concurs .Cel care postează pe site-ul lui înregistrarea celei mai tari petreceri de revelion, câştigă încă una, la el acasă, cu prietenii lui şi cu CRBL, care promite să se ocupe de băutură şi de distracţie.

Artistul a vorbit despre colaborarea cu Adda la piesa “Petre”, despre care spune că a fost una scurtă, dar că au planuri să meargă împreună la concerte.

CRBL a făcut şi inaugurarea noului spaţiu, unde DJ-ii Radio 21 se relaxează, şi a jucat câteva partide de fotbal de masă cu Liviu Hodor şi Cristi Stanciu, înainte de a intra în emisie.

Bucuresti, 28.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *