free download 78 travel guides written by experts

CRBL, super emotionat la Romania Danseaza

„Mă gândeam de câte ori am iubit şi am lăsat… să nu mă prindă blestemul”

Este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului, are o familie extraordinară, însă a preferat dintotdeauna să îşi ţină viaţa personală cât mai departe de ochii curioşilor. Vizibil emoţionat pe scena România Dansează, la filmările pentru cea de-a doua semifinală a super show-ului, difuzată duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, CRBL a făcut o declaraţie cel puţin surprinzătoare: „Mă gândeam de câte ori am iubit şi am lăsat…. să nu mă prindă blestemul!”

Totul a pornit de la melodia aleasă de trupa Contemp Infusion – un remix al piesei „Cine iubeşte şi lasă”, trupă din care face parte şi Cezara, concurenta bolnavă de epilepsie. Cei trei juraţi au rămas pur şi simplu interzişi când s-au aprins luminile pe scenă şi au văzut-o pe Cezara, executând un număr acrobatic la o înălţime ameţitoare. „N-am voce!” a strigat CRBL.

Şi la preselecţii, fetele de la Contemp Infusion i-au răvăşit pe juraţi: „Nu sunt un priceput al dansului contemporan, dar a fost primul moment aici, la România Dansează, când scaunul de jurat s-a transformat într-un scaun de spectacol extraordinar!” le-a spus Connect-R fetelor, după prestaţia lor, iar CRBL a continuat: „Un om care are o piatră de moară cu care trebuie să danseze se numeşte erou. Dacă nu ar dansa, dacă i-ai lua dansul, i-ai lua viaţa, i-ai lua tot!”. Dacă vor reuşi fetele să treacă mai departe in finala supershow-ului, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 04.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *