free download 78 travel guides written by experts

CRBL, demonstratie de baschet la „Te pui cu blondele?”

Seara „Te pui cu blondele?” va fi o seară de cabaret în care armata de blonde a lui Dan Negru îi va surprinde pe cei doi invitaţi, CRBL şi Cornel Ilie, atât cu provocările pe care le vor lansa astăzi începând cu ora 20:30, la Antena 1, cât şi cu ţinutele lor sexy.

Numai blondele pot şti de unde fac rost de informaţiile exclusive pe care le dezvăluie în cadrul quiz-show-ului, drept pentru care, şi invitaţii rămân uimiţi de cel mai multe ori. Unul dintre cei luaţi prin surprindere a fost CRBL care a fost dat de gol de una dintre concurente care a dezvăluit că în cercul său de prieteni, juratul de la „România Dansează” se laudă că este un foarte bun jucător de baschet. Astfel, blonda l-a provocat să facă o demonstraţie chiar în platoul „Te pui cu blondele?”.

Cu toate că CRBL a primit bucuros provocarea care i-a fost lansată, el a mărturisit că: „Nu pot spune că mă laud că joc bachet extraordinar de bine. Este adevărat că sunt foarte pasionat şi că atunci când eram mic am practicat acest sport în divizia B, dar nu sunt lăudăros”, conchide CRBL.

Demonstraţia de baschet a fost una care i-a lăsat cu gura căscată pe toţi cei aflaţi în platoul emisiunii, iar telespectatorii care vor fi aproape de quiz-show-ul „Te pui cu blondele?” în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea urmări momentul în care CRBL a intrat în jocul blondei, demonstrând cât de bine joacă bachet.

Bucuresti, 19.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *