free download 78 travel guides written by experts

Cramele Recas promoveaza calitatea vinurilor romanesti

pe piaţa germană, la târgul Prowein 2006

Recaş, unul dintre cei mai apreciaţi producători de vin din ţara noastră, al treilea exportator de vin din România, va reprezenta România la Târgul de Vinuri ProWein, alături de alţi mari producători de vin români. Târgul se va desfăşura la Dusseldorf, Germania, în perioada 26-28 martie 2006.

Prowein reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente adresate producătorilor de vin de pe întreg teritoriul Europei, fiind considerat cel mai mare târg de vinuri desfăşurat anual.

 În acest an, numărul expozanţilor a înregistrat o creştere semnificativă faţă de anul 2005, fiind înscrişi peste 3,659 participanţi, comparativ cu anul precedent când au existat 2,754 de expozanţi.

Cramele Recaş participă la acest eveniment încă din anul 1998. La ediţia din acest an va fi prezent atât la stand-ul ţării noastre cât şi la stand-ul celei mai renumite reviste specializate pe vin din Germania – Vinum – care în urma unei selecţii a ales cele mai apreciate vinuri pentru a le promova în cadrul târgului Prowein.

Vinurile cu care Cramele Recaş va participa la Prowein sunt reprezentate atât de gamele dedicate pieţei din Germania precum Castle Rock, Schwaben Wein, Terra Dacica sau gama V, cât şi de cele mai noi produse ale companiei: gama La Putere, dedicat segmentului HoReCa, şi gama V de de 25 cl.

“Prezenţa Cramelor Recaş în cadrul acestui târg reprezintă încă un prilej de promovare a imaginii vinurilor româneşti în afara hotarelor ţării. Târgul Prowein este reprezentativ pentru producătorii de vin din Europa, bucurându-se anual de un număr impresionant de vizitatori, anul trecut înregistrându-se peste 28,500 de participanţi. Şi la ediţia din acest an se aşteaptă vizitatori din ţări precum Australia şi Canada”, a declarat Philip Cox, Director Comercial Cramele Recaş.

Programul aferent participării României la târgul Prowein desfăşurat sub deviza "Rumanien – tradition und avantgarde" cuprinde organizarea unui program special în cadrul stand-ului României cu scopul atragerii unui număr cât mai mare de vizitatori.
Programul se va desfăşura luni, 27 martie, sub forma unei recepţii găzduite de Regina Vinului (Miss Vinvest 2006 – Timişoara) şi va da ocazia invitaţilor să deguste atât vinurile româneşti cât şi specialităţile culinare tradiţionale.

Cramele Recaş participă la numeroase evenimente de specialitate atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional, numărul implicărilor în astfel de evenimente crescând anual.

Despre Cramele Recaş
CRAMELE RECAŞ dispune de unul dintre cele mai moderne complexe de vinificaţie din ţară, dotat cu utilaje de ultimă generaţie şi cu un spaţiu de producţie şi depozitare de circa 10 milioane de litri de vin. Datorită deosebitelor condiţii climaterice din regiune şi nivelului tehnologic ridicat, Cramele Recaş este cel mai mare exportator de vin îmbuteliat din ţară şi se numără printre primii trei exportatori de vin îmbuteliat şi vin vrac din România, acest fapt fiind o încununare a unei tradiţii atestate documentar de peste 600 de ani.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *