free download 78 travel guides written by experts

ŞAPTE SERI sustine copiii orfani

şi luptă împotriva cancerului

Ghidul ŞAPTE SERI vă învită la concertul umanitar
“Oferă o şansă!”
 eveniment dedicat copiilor orfani care suferă de cancer

ŞAPTE SERI, cel mai mai puternic ghid săptămânal de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber, se alătură luptei împotriva cancerului şi susţine concertul umanitar “Oferă o şansă!”, în calitate de partener media.

Concertul va avea loc vineri, 24 martie, începând cu ora 18:00, la Centrul Cultural al Ministerului Administraţiei şi Internelor, sala “Nichita Stănescu” din strada Mihai Vodă nr. 17.

Proiectul iniţiat de Asociaţia Touched România şi-a propus să sensibilizeze opinia publică în legătură cu soarta copiilor români care suferă de cancer, leucemie precum şi a celor abandonaţi, beneficiind de sprijinul Centrului Cultural al Ministerului Administraţiei şi Internelor.

În cadrul evenimentului vor susţine recitaluri trupe precum Stigma, Hara, Body&Soul, HotLine, Ooops, Vitamina C, 3 2 1, Bogdan Ioniţă & Ansamblul Primavera, K 1, Anca Florescu (ex Laguna), etc.

“Situaţia copiilor orfani din România reprezintă o problemă de maximă importanţă şi ar trebui atrasă în permanenţă atenţia autorităţilor pentru a efectua demersuri în sensul sprijinirii acestei categorii cu probleme. Concertul ce va avea loc vineri, 24 martie, reprezintă un eveniment salutar, al cărui scop este de a atrage atenţia şi de a implica cât mai multe persoane în lupta împortiva defavorizării şi marginalizării oamenilor cu probleme şi cu posibilităţi materiale reduse.
ŞAPTE SERI este interesat să susţină astfel de proiecte împlicându-se, în calitate de partener media, în cât mai multe acţiuni umanitare”, a declarat Adriana Petrescu, Director Strategie Kopa Publicaţii Grup.

Peste 200 de copii diagnosticaţi cu cancer vor putea beneficia de tratament adecvat, familiile lor primind ajutor financiar, de aceste fonduri bucurându-se şi copiii aflaţi în risc de abandon, plasaţi în Centrul Maternal “Casa Agar” .
Costul unui bilet la eveniment valorează 20 RON.
Copiii bolnavi de cancer, care se pot deplasa împreună cu un însoţitor, vor putea participa la concert gratuit pentru a se putea bucura de spectacol.

ŞAPTE SERI îşi propune ca până la sfârşitul anului să continuie şirul proiectelor umanitare şi culturale, implicându-se cât mai mult în ajutorarea oamenilor cu probleme, indiferent care este natura acestora.

Despre ŞAPTE SERI:
ŞAPTE SERI este cel mai puternic ghid săptămânal de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber, distribuit gratuit în 120,000 de exemplare în Baia-Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Satu-Mare, Timişoara şi 60,000 de exemplare în ediţia de Bucureşti.
Cititorul ŞAPTE SERI este activ, călător, cu vârstă cuprinsă între 18 şi 40 de ani, însetat de noutate, artă şi valoare.
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.sapteseri.ro
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *