free download 78 travel guides written by experts

Corneliu Vadim Tudor a lacrimat la Negru in emisiune

Vezi ce întrebare i-a adresat Ane Marie Savu, aflată în armata de blonde!

Astăzi, de la 20.20, Corneliu Vadim Tudor intră în luptă cu blondele lui Negru! Curioase ca de obicei, frumoasele blonde l-au provocat pe cunoscutul politician la un test de sinceritate, adresându-i fel de fel de întrebări îndrăzneţe. În armata de blonde a lui Negru a fost de această dată şi Ane Marie Savu, aleasa burlacului Edward Popescu Strohlen şi mai nou, asistenta lui Florin Roşu la „Meşter-eşti”, program difuzat de Antena 1. “Ce l-a determinat pe discipolul lui Eugen Barbu să intre în politică şi să activeze până în prezent?” l-a întrebat Ane Marie pe Corneliu Vadim Tudor, iar răspunsul politicianului le-a oferit blondelor, dar şi lui Dan Negru o mare surpriză. “E prima dată când văd lacrimi în ochii dumneavoastră”, i-a spus Dan Negru lui Corneliu Vadim Tudor, după ce acesta şi-a terminat povestirea.

Politicianul le-a vorbit blondelor despre momentul când luase decizia de a renunţa la politică, iar fetiţa lui a venit la el cu o rugăminte emoţionantă. Care este amintirea care i-a adus lacrimi în ochi lui Corneliu Vadim Tudor şi le-a făcut pe blonde să lase garda jos, aplaudându-l pe politician, rămâne de văzut astăzi, de la 20.20, la “Te pui cu blondele”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 28.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *