free download 78 travel guides written by experts

Copiii zamisliti de “Mother Africa” au impresionat Romania!!!

Aseara la Sala Palatului: Copiii zamisliti de “Mother Africa” au impresionat Romania!!!

Intr-o atmosfera incendiara! Asa s-a desfasurat aseara show-ul Mother Africa, sustinut de talentatii artisti africani care au fost intampinati cu mare entuziasm de publicul bucurestean.

Asa cum fusese deja anuntat de organizatori, evenimentul s-a remarcat printr-o deosebita energie, dar si o lume plina de culoare, oferite prin miscarile absolut senzationale ale acrobatilor si prin constumatia splendida, exotica, desprinsa din cultura si traditiile continentului african.

Tinerii au impresionat prin numere de contorsionism, jonglerii absolut uimitoare si multe alte numere – ce au depasit legile fizicii – surprize ce au atras ovatiile in picioare ale spectactorilor incitati de show-ul incredibil ce se desfasura in fata lor. Si trebuie sa mentionam neaparat si vocile minunate ale membrilor echipei care nu au ezitat sa pipereze show-ul cu interpretari remarcabile ale unor melodii specific africane.

Este greu de transmis in cuvinte experienta pe care celebra companie a creat-o aseara la Sala Palatului, cert este ca la finalul evenimentului spectatorii i-au ”fortat” practic pe artisti sa mai ramana pe scena si sa le promita reintoarcerea cat mai rapida in Romania. De altfel, in urma succesul inregistrat aseara si la cererea mare a publicului, organizatorii au decis sa satisfaca dorinta spectatorilor de a-i revedea pe artistii africani, astfel ca ii vom reintalni cu siguranta intr-o noua productie artistica anul viitor.

Un eveniment absolut superb, impresionant si mai ales inedit pentru tipul de spectacole ce se organizeaza in mod frecvent in tara noastra, pe care Agentia Vreau Bilet si Asociatia Culturala Mirajul Scenei l-a oferit romanilor din dorinta de a explora impreuna noi pagini din cultura internationala si de a prezenta noi artisti, cu talente aparte, menite sa faca lumea sa se bucure de viata.

Dorim sa multumim pe aceasta cale partenerilor care au sustinut acest eveniment printr-o implicare deosebita in promovarea sa:

Radio Guerilla, Cocor Store, Cocor Media Channel, Jurnalul National, Sapte Seri, Romania ibera, Apropo.ro, Unirea Shopping Center, I concert, Baneasa Shopping City, Kudika, 9 AM, Bucharest Night Life, Casa Lux, Locuinta mea, Ioana, 4arte.ro, Casino Life&Business, Stop to Shop, Bucharest Herald, Port.ro, Sky Magazine, Ring, Zile si Nopti, Oops Media, Librarul, Indoor Media si Zoom TV.

Bucuresti, 28.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *