free download 78 travel guides written by experts

Copiii lampii fermecate – Djinii razboinici

P.B. Kerr
Corint Junior

Cunoscut pentru thrillerele sale la nivel international, Phillip Kerr a scris seria dedicata lumii djinnilor in primul rand pentru ai sai copii. Cartile au cunoscut insa un succes mondial – si sunt apreciate in toate tarile in care seria a fost publicata.

Imbinand elemente din istorie cu unele superstitii si evident adaugand o buna portie de imaginatie, P.B. Kerr reuseste sa creeze o aventura fascinanta in care personaje principale sunt John si Phillippa Gaunt. Acestia pornesc intr-o aventura in jurul lumii care "este, de fapt, o cursa contracronometru, caci ei incearca sa-si salveze mama de crudul destin ca Djinn Albastru al Babilonului, tatal de o imbatranire accelerata si muzeele din lumea intreaga de inexplicabile furturi si de neobisnuite cazuri de bantuire". Daca spunem ca noua lucrare a Corint Junior – Copiii lampii fermecate – Djinii razboinici – este o aventura creata de un specialist in thrillere – nu poate decat sa incite la lectura. Cei mici vor descoperi ca rasturnari de situatie, momente palpitante – si vor citi pe nerasuflate cele 31 de capitole cuprinse in cele aproape 390 de pagini pentru a afla cum se termina aventura celor doi djinni. Vor reusi sa isi salveze copiii mama si tatal? Vor reusi sa dezlege enigma acelor furturi? – aflati doar in urma lecturii celei de-a patra carti din seria de succes a lui P.B. Kerr.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *