metalshow

Continua Postul Pastelui cu Imodium

Abia ce a inceput postul Pastelui si ne asteapta o perioada destul de lunga in care trebuie sa ne abtinem de la alimentele noastre preferate. Postul Pastelui este un obicei bine ancorat in modul nostru de viata, in aceasta perioada traind cu infranare si cumpatare, mai ales in ceea ce priveste alimentatia. Schimbarile bruste de alimentatie duc implicit la aparitia bolilor diareice acute si cronice. Cu o experienţă de peste 30 de ani de terapie, Imodium şi-a câştigat locul pe piaţă fiind cel mai folosit antidiareic simptomatic.

Mai mult decat atat, fiind cel mai lung post din an, dezechilibrele functionale pe care organismul nostru le sufera datorita aparitiei bolilor diareice acute si cronice incep sa aiba efecte negative si pe plan social. Astfel, prezenta starilor de indispozitie pe o perioada nedeterminata de timp, lipsa de la munca, frustarile sunt foarte des intalnite.

Imodium este recomandat in cazul bolilor diareice acute si cronice deoarece restabileste functia normala a intestinului gros, actionand direct asupra musculaturii netede din peretii acestuia.

De-a lungul timpului, s-a dovedit ca Imodium produce supresia activitatii motorii excesive a colonului, insa nu si a celei normale. Astfel, va recomandam sa-l administrati in doua situatii:
·    Diaree acuta de cauza necunoscuta, fara febra, ca monoterapie
·    Diareea de cauza infectioasa, dupa detectarea cauzei si instituirea tratamentului antimicrobian, ca tratament  adjuvant pentru reducerea numarului de scaune.
Pentru o perioada de post cat mai linistita, dar mai ales pentru zambetul tau din fiecare zi, Imodium nu ar trebui să lipseasca din trusa ta medicala.

Bucuresti, 09.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *