metalshow

Doru Octavian Dumitru revine la Bucuresti pe 12 martie

Dupa succesul extraordinar al turneului national organizat în vara anului trecut şi în perioada noiembrie-decembrie 2009 cu spectacolul “GLEZNE DE RÂMĂ” sustinut de îndrăgitul DORU OCTAVIAN DUMITRU, Asociatia Cultural-Artistica „BEST ART” si DMB Music Records au hotarat să-i organizeze un alt spectacol la Bucureşti.

De data aceasta spectacolul de comedie cu Doru Octavian Dumitru, se intitulează “One Man Show” şi va avea loc pe data de 12 martie 2010, la Sala Palatului, cu incepere de la ora 19.00.

Doru Octavian Dumitru a revenit în forţă în România în primăvara anului 2008 cu o reprezentaţie de zile mari susţinută la Sala Palatului cu spectacolul “Şoptitoru’ de Păcate”. Cu doar câteva luni înainte spectatorii îl redescoperiseră în alt spectacol – "Mi-a fătat mintea!". Acesta a fost interzis copiilor sub 12 ani pentru că, după cum spunea celebrul "one man show", "avea o abordare mai… matură".A fost prezentat în SUA şi Canada dar, după cum spunea autorul – "puţin schimbat, abordând, în special, problematica românilor de acolo. Fără să lovesc în cineva sau ceva. Nu vin cu pumnii, vin cu doar zâmbete" – afirma îndrăgitul actor. Interesant este că în general, glumele lui Doru Octavian Dumitru nu au accente politice, deoarece "politicul este cel care dă o pâine altora, nu mie". Tipul de comedie pe care îl abordează în spectacolele sale este "stand-up comedy", un gen inovator atât prin tematica abordată, cât şi prin tehnica de joc, un spectacol în mişcare, o comedie exponenţială, o provocare pentru “mintea” oamenilor. Prezentat în martie 2008, spectacolul “Şoptitoru’ de Păcate” al cărui realizator a fost Doru Octavian Dumitru s-a bucurat şi de aportul Trupei de Acrobaţie D.O.D.

Se pare că îndrăgitul comic a hotărât să revină tot mai des în România, deşi de ani de zile locuieşte în Canada. „Motivul” a fost succesul extraodinar de care s-a bucurat în vara lui 2009 în toate staţiunile de pe Litoralul Mării Negre (Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Costinesti, Saturn)  şi apoi la Galati, Bacău, Iaşi, Suceava, Alba Iulia, Cluj, Timişoara, Arad (noiembrie-decembrie) şi Bucuresti (5 decembrie) cu „Glezne de râmă”, spectacol „One Man Show” în care a aparut doar el, surprinzand din nou publicul care la sfârşitul show-ului pleca cu starea de bine şi de bucurie pe care comicul a obişnuit publicul.

Lucrează la câteva mari proiecte şi pregăteşte un spectacol de umor în limba engleză, cu texte adaptate fiecărei ţări din Uniunea Europeană pentru turneul european pe care-l va începe anul viitor.      

Până atunci, Doru Octavian Dumitru pregăteşte acest spectacol incendiar care va aduce publicului bucurestean o adaptare a celei mai dezvoltate culturi de comedie din lume la specificul umorului românesc într-o manieră revolutionară! În cadrul acestui show 100% inedit şi original  îndrăgitul comic Doru Octavian Dumitru va avea ca „parteneri” de spectacol doar elemente tehnice precum sunet, lumini, visuals, efecte speciale şi “pirotehnice”.

Săptămâna aceasta, la Sala Palatului, Doru Octavian Dumitru va răsfăţa din nou publicul bucureştean si nu numai printr-o veritabilă terapie de râs, veselie şi destindere. Evenimentul include pe lângă numeroasele ingrediente de show total realizari tehnice de excepţie.

Aşadar, Asociatia Cultural-Artistică „BEST ART” si DMB Music Records, va organiza pe 12 martie 2010, ora 19.00 la Bucureşti (Sala Mare a Palatului) spectacolul DORU OCTAVIAN DUMITRU – „ONE MAN SHOW”.

Biletele se găsesc la Casele de Bilete de la Sala Palatului, Magazinul MUZICA, Statiile UNIRII 1 si 2 si online pe: www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro.

Pretul unui bilet variaza intre 25 si 75 RON, in functie de categorie, astfel:

Categoria 1 : 75 RON
Categoria 2 : 50 RON
Categoria 3 : 40 RON
Categoria 4 : 35 RON
Categoria 5 : 25 RON

Bucuresti, 09.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *