free download 78 travel guides written by experts

CONSTRUCT EXPO si AMBIENT EXPO

Soluţii şi tehnologii inovatoare pentru piaţa de construcţii şi amenajări

În perioada 29 martie – 1 aprilie 2012, Centrul Expoziţional ROMEXPO va găzdui două dintre cele mai importante manifestări expoziţionale din portofoliu, AMBIENT EXPO – Târg Internaţional pentru decoraţiuni interioare, mobilier şi pisicine şi CONSTRUCT EXPO – Târg Internaţional de tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii.

290 de companii, reprezentând 22 de ţări, pe o suprafaţă totală de 15.000 mp.

Peste 290 de firme specializate în tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii sau sisteme pentru finisaje, amenajări, piscine, mobilier şi decoraţiuni, reprezentând 22 de ţări, vor expune timp de patru zile, în cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO, cele mai noi produse şi inovaţii din domeniu, venind în întâmpinarea vizitatorilor interesaţi de construirea, dotarea şi confortul locuinţei, a unui birou sau a unui spaţiu logistic.

Cu o tradiţie deja consacrată în rândul firmelor de profil, expoziţiile AMBIENT EXPO şi CONSTRUCT EXPO promovează excelenţa şi profesionalismul în serviciile din domeniu, facilitând accesul publicului specializat la noutăţi şi la perfecţionare. În acest scop, pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului, vor avea loc o serie de evenimente conexe organizate în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Universitatea de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” Bucureşti, Patronatul Producătorilor de Tâmplarie Termoizolantă, Asociaţia Patronală pentru Piscine şi Wellnes, Asociaţia Industriei de Vopseluri din România, precum şi Asociaţia Producătorilor de Materiale pentru Construcţii din România, Asociația Română a Electricenilor, Echipa PRISPA România şi Asociaţia Montatorilor de Pardoseli din România.

In premieră pentru România, CONSTRUCT EXPO 2012 va găzdui CONCURSUL EUROPEAN AL MONTATORILOR DE PARDOSELI.
Concursul se va desfăşura în perioada 29 – 31 martie în Pavilionul C3, din cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO, ultima zi fiind dedicată festivităţii de premiere a câştigătorilor.

În cadrul acestei competiţii şi-au anunţat participarea reprezentanţi din 6 ţări: Germania, Austria, Italia, Cehia, Polonia şi România, iar cele două probe de concurs constau în executarea a trei montaje de pardoseli elastice: linoleum, mochetă şi pardoseală PVC şi în realizarea unui montaj de parchet masiv şi a finisajelor aferente.

Program de vizitare:
29 – 31 martie, între orele 10:00 – 18:00
01 aprilie, între orele 10:00 – 16:00

Mai multe informaţii puteţi regăsi pe site-urile: www.ambient-expo.ro şi www.constructexpo.ro.

În aceeaşi perioadă cu AMBIENT EXPO si CONSTRUCT EXPO se vor desfăşura şi următoarele manifestări expoziţionale:
EXPO FLOWERS & GARDENS – Expoziţie internaţională de flori, amenajări peisagistice şi de grădinărit (www.expoflowers.ro).
ANTIQUE MARKET I – Târg de obiecte de artă şi antichităţi (www.antiquemarket.ro).
TÂRG DE PRODUSE TRADIŢIONALE III – Târg de produse cu specific românesc.
(www.targprodusetraditionale.ro)

Bucuresti, 28.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *