free download 78 travel guides written by experts

Consiliere medicala gratuita in farmacii Help Net din Capitala

Help Net continua in luna august programul Help Net Confident de consiliere medicala gratuita a pacientilor sai, prin intermediul a doua farmacii din Capitala.

Astfel, bucurestenii vor beneficia, de luni pana vineri, de servicii gratuite de consiliere medicala si masurare a tensiunii arteriale intre orele 14:00-16:00, in farmacia Help Net 49, situata pe bulevardul Ion Mihalache 117 (intersectia Turda cu Ion Mihalache), iar intre orele 17:30-19:30 in farmacia Help Het 70 amplasata pe strada Teiul Doamnei nr. 10.

In plus, toate cele 105 Farmacii Help Net din intreaga tara sunt alaturi de pacienti oferind, pe perioada sezonului estival, servicii de prim ajutor pentru persoanele afectate de temperaturile exterioare ridicate, dar si sfaturi referitoare la utilizarea cremelor de protectie solara.

De peste trei ani, Farmaciile Help Net ofera clientilor sai programe de consiliere medicala gratuita sub numele Help Net Confident, in dorinta de a ajuta, educa si informa pacientii despre importanta starii lor de sanatate, despre prevenirea si tratarea la timp a anumitor afectiuni. Temele programului sunt stabilite de profesionistii Help Net in colaborare cu medici specialisti, in functie de sezon si problemele ce pot interveni intr-o anumita perioada si tinand cont desigur si de sugestiile pacientilor.

Help Net Farma este una dintre cele mai puternice retele de farmacii din Romania si numara in prezent 105 de farmacii in toata tara, avand peste 900 de angajati. Help Net Farma este parte a grupului Farmexim cu actionariat 100% romanesc. Informatii suplimentare despre reteaua Help Net pot fi obtinute on-line la adresa www.helpnet.ro.

Bucuresti, 04.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *