free download 78 travel guides written by experts

Conflicte din ce in ce mai aprinse in casa “Mireasa pentru fiul meu”

În ultima săptămână, lucrurile au scăpat de sub control în casa concurenţilor “Mireasă pentru fiul meu”! Doi participanţi, Victor şi Cătălin au fost la un pas de a se lua la bătaie după ce Cătălin l-a lovit cu uşa pe colegul său.

În cadrul ediţiei de gală a emisiunii, telespectatorii au asistat la o scenă conflictuală apărută recent în casa băieţilor. Provocat, Cătălin a reacţionat agresiv şi l-a lovit cu uşa pe Victor. Momentul tensionat nu s-a oprit însă aici. Cei doi concurenţi s-au apropiat ameninţător unul de celălalt, părând să dea curs în orice moment unei situaţii violente. Nici după ce tensiunea a fost risipită cu ajutorul unui coleg care le-a cerut în spirit de glumă să facă o pauză pentru a-şi aduce o pungă de popcorn, cei doi nu au reuşit să aplaneze conflictul. Discuţiile despre situaţiile conflictuale apărute în casa “Mireasă pentru fiul meu” vor continua şi săptămâna aceasta în cadrul ediţiilor prezentate de Mirela Boureanu Vaida.

O altă discuţie tensionată apărută la “Mireasă pentru fiul meu” este cea referitoare la un posibil complot între doi concurenţi pentru a pune mâna pe marele premiu. Se pare că Daniela şi Victor s-au cunoscut înainte de a intra în concurs prin intermediul unui site de socializare, iar acuzaţiile care li se aduc se referă la intrarea lor în concurs doar pentru a obţine premiul. Cei doi neagă cu vehemenţă această ipoteză, susţinând că nu s-au întâlnit niciodată personal şi că nu au intrat în casă cu scopuri ascunse.

“Mireasă pentru fiul meu”, emisiunea prezentată de Mirela Boureanu Vaida va fi difuzată săptămâna aceasta în două intervale orare, de la 10.50 şi de la ora 14.00, urmând ca vineri, telespectatorii să revadă concurenţii lor preferaţi şi în cadrul ediţiei de gală, difuzată de la ora 20.20. Încă din primele zile de difuzare, reality-showul a reuşit să aducă în casele românilor emoţie, suspans şi momente inedite, iar telespectatorii au rămas în faţa micilor ecrane, fapt confirmat şi de cifrele de audienţă.

Ieri, 3 octombrie, emisiunea s-a clasat din nou pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, pe ambele intervale orare de difuzare.

Astfel, la nivelul target-ului 15-54 urban, emisiunea “Mireasă pentru fiul meu” s-a situat în vârful clasamentului audienţelor înregistrând luni, 3 octombrie, pe tronsonul orar 10:48 – 11:05, un rating de 1.6 % şi 15.5 % cotă de piaţă. Pe locul secund s-a situat postul Pro TV cu 1 % rating şi 10.4 procente cotă de piaţă.

Emisiunea a fost lider de piaţă şi în cel de-al doilea interval orar de difuzare, 14:00 – 16:00, înregistrând la nivelul targetului 15-54 urban un rating de 1.7 % şi 14.9 % share. A doua poziţie în clasamentul audienţelor a fost ocupată de postul Pro TV cu 0.9 % rating şi 7.7 % cotă de piaţă.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena 1
Analiza este făcută pe targetul 15-54 urban
Perioada 3 octombrie 2011

Bucuresti, 04.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *