free download 78 travel guides written by experts

Conferintele Olimpiadelor Comunicarii pot fi revazute pe internet

Saptamana trecuta au avut loc, la Palatul Parlamentului, Conferintele din cadrul celei de-a VIII-a editii a Olimpiadelor Comunicarii. Conferintele au abordat teme legate de dezvoltarea in cariera de comunicator, in toate variantele acesteia: de la creativ sau strateg intr-o agentie de comunicare la specialist in Relatii Publice intr-o companie sau consultant politic. Alaturi de nume cunoscute ale pietei de Advertising si de Relatii Publice, evenimentele au beneficiat de prezenta unor personalitati marcante ale vietii politice sau economice: Bogdan Olteanu (Presedintele Camerei Deputatilor), Ludovic Orban (Ministrul Transporturilor), Adriean Videanu (Primar General al Municipiului Bucuresti), Victor Ponta (Vicepresedinte PSD), Codrut Seres (fost Ministru al Economiei), Attila Gasparik (Vicepresedinte CNA), Adriana Saftoiu (fost purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale), Dan Pascariu (Presedinte UniCredit Tiriac Bank), Shachar Shaine (Presedinte Tuborg Romania), Roy Maybud (Vicepresedinte Energy Holding Romania) etc.

Participarea publicului a fost si ea numeroasa, audienta fiind formata in mod constant din 300 – 350 de participanti. Acestia au interactionat cu invitatii si le-au pus intrebari, de multe ori incomode, intrebari pe care nu le-ar fi putut pune in alt context.

Datorita temelor si a invitatilor prezenti, continutul Conferintelor a fost unul unic in peisajul evenimentelor de profil. De aceea, organizatorii, cu sprijinul sponsorilor proiectului, au pus la dispozitia publicului inregistrarile audio si prezentarile multimedia de la Conferinte. Acestea pot fi accesate din pagina fiecarei conferinte, plecand de la aceasta adresa.
 
De asemenea, prin parteneriatul cu BrainTV.ro, conferintele pot fi re-vazute integral pe acest site.

Publicatiile online sau autorii de bloguri care sunt interesati de continutul Conferintelor pot re-publica inregistrarile audio sau video, pentru cititorii lor. 

Bucuresti, 21.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *