free download 78 travel guides written by experts

Conexiuni cu Valentin Stan

Începând cu 19 martie 2010, în fiecare vineri de la ora 22:00, Valentin Stan va realiza emisiunea “Conexiuni", la Antena 3.
 
Emisiunea va aborda "teme legate de prezenţa României în dinamica internaţională sau dezvoltări externe semnificative pentru noi, fără ca aceste teme să fie obligatoriu legate de evenimente la zi. Va avea o geometrie variabilă, realizând conexiuni între teme de interes pentru viaţa politică internă şi exprimarea României pe plan internaţional.", declară Valentin Stan.
 
Realizatorul va face o analiză a performanţelor clasei politice din România, considerată răspunzătoare pentru “eşecurile sonore ale ţării pe plan intern şi internaţional". Mai mult, va aduce în atenţia telespectatorilor şi aspecte mai puţin mediatizate sau total necunoscute presei, care pot explica "eternul eşec românesc", adaugă Valentin Stan.
 
Valentin Stan a absolvit Facultatea de Istorie şi Filosofie a Universităţii din Bucureşti, specializarea istorie contemporană universală, în anul 1984 si a obţinut definitivarea în învăţământ în anul 1987.
 
Ulterior a absolvit cursul pentru diplomaţi şi relaţii internaţionale de la Institutul de Studii Internaţionale al Universităţii din Leeds, Marea Britanie, sub egida Foreign Office, în 1991.
 
Este doctor în Istorie, specializarea Istoria Relaţiilor Internaţionale , Universitatea din Bucureşti, cu o teză referitoare la Conceptul de subsidiaritate şi problematica minorităţilor în noua arhitectură de securitate europeană .
 
În perioada 2000-2001 a fost Fulbright Visiting Scholar în cadrul unui program major de cercetare ştiinţifică Fulbright , în cadrul The George Washington University, Elliott School of International Relations, Institute for European, Russian and Eurasian Studies, Washington, D.C., cu tema Relaţia de Securitate SUA-România şi Politica Europeană de Securitate şi Apărare.
 
Este membru în Consiliul Centrului pentru Studii Euro-Atlantice al Universităţii din Bucureşti.

Bucuresti, 17.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *