free download 78 travel guides written by experts

Condimente

Anne Iburg
Editura ALLFA

Aproape 300 de pagini tiparite full color cu informatii bogate despre condimente numeroase va asteapta sa le cititi si mai ales sa le folositi in cartea Condimente.

Anne Iburg a grupat informatiile despre fiecare condiment in parte pe cateva elemente importante: informatii generale inclusiv origine, proprietati, modul in care se poate utiliza in bucatarie respectivul condiment – aroma, intrebuintare, cumparare/pastrare, sfaturi pentru gatit. La unele dintre condimente exista si recomandari/precizari importante (cu privire la consumul excesiv si impactul acestuia si altele de gen).

Informatiile sunt extrem de utile pentru orice gospodina aflata la inceput de drum, dar si pentru cele cu experienta care vor insa sa afle si sa utilizeze noi condimente in realizarea mancarurilor in casa.

O carte pe care o veti tine la indemana, pe care o veti utiliza si deschide cu drag de fiecare data mai ales ca ofera informatii extrem de folositoare.

Va recomandam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *